Αυτός το μεγάλο ερωτηματικό του ΠΑΟ στα ματς με Μαρσέιγ – Τι γίνεται με Σένκεφελντ


Αυτός το μεγάλο ερωτηματικό του ΠΑΟ στα ματς με Μαρσέιγ – Τι γίνεται με Σένκεφελντ


Διαφ.

Οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τη ρεβάνς κόντρα στην Ντνίπρο όμως στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει και επόμενη φάση και οι “μάχες” με τους Μασσαλούς.

Παναθηναϊκός: Στον… αέρα είναι η συμμετοχή του Άνταμ Τσέριν στα παιχνίδια των Πρασίνων με τη Μαρσέιγ, εάν ολοκληρωθεί η πρόκριση κόντρα στη Ντνίπρο όπως σημείωσε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Αθανασίου, ενώ ανέφερε ότι δεδομένα εκτός είναι ο Μαρκ Σένκεφελντ.

«Στον Παναθηναϊκό δεν υπολογίζουν δεδομένα τον Σένκεφελντ και για τα δύο ματς με τη Μαρσέιγ, αν περάσει το εμπόδιο των Γάλλων ίσως παίξει στον επόμενο γύρο. Αλλιώς θα τον δούμε από Σεπτέμβριο, στη φάση των ομίλων. Για αυτό και υπάρχει κινητικότητα έτσι ώστε μέχρι την Δευτέρα να έχει ολοκληρώσει την απόκτηση ενός στόπερ.

Ο Τσέριν είναι ένα ερωτηματικό, πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι και το αν θα προλάβει να μπει στη λίστα για τα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ. Αν είναι υγιής, τον υπολογίζει ο Γιοβάνοβιτς», σημείωσε σχετικά.

  Δεν έχουν κλείσει οριστικά οι μεταγραφές της ΑΕΚ!

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι το φαβορί για να πάρει την πρόκριση κόντρα στους Ουκρανούς, αλλά θα πρέπει να κάνει το καθήκον του στον επαναληπτικό της Λεωφόρου κόντρα στη Ντνίπρο για να ολοκληρώσει τη δουλειά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις για τη “βόμβα” Μίχαϊλιουκ που ψάχνει ο Παναθηναϊκός – Δελεαστική πρόταση 3 εκατομμυρίων!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: