Σημαντικό καμπανάκι από πρώην άνθρωπο του Άρη – "Θα περάσει την Αραράτ, αλλά…"


Σημαντικό καμπανάκι από πρώην άνθρωπο του Άρη – “Θα περάσει την Αραράτ, αλλά…”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που έχει περάσει στο παρελθόν από τους Κίτρινους και αναφέρθηκε στα λάθη που έχουν γίνει στον σχεδιασμό της ομάδας φέτος.

Δημήτρης Σίτσας: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε για την αναμέτρηση του Άρη με την Αραράτ στην Αρμενία και φυσικά τον δεύτερο αγώνα που ακολουθεί ο πρώην προπονητής των τμημάτων υποδομής της ομάδας, ενώ σημείωσε ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν είναι σωστός.

«Εύχομαι αρχικά, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού σε όσους δεν πήγαν διακοπές. Πρέπει να υπάρχει ένας σωστός σχεδιασμός της χρονιάς για τον Άρη, έπρεπε να είχε γίνει πιο προσεκτικός σχεδιασμός ειδικά στην συνεργασία του προπονητή με τον τεχνικό διευθυντή.

Το μοντέλο να ακολουθεί στις επιλογές ο προπονητής αυτές του τεχνικού διευθυντή, είναι κάτι διαφορετικό από ότι έχουμε ζήσει τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής οι μεταγραφές δεν είναι του προπονητή, αλλά είναι του τεχνικού διευθυντή. Εάν έχει το ειδικό βάρος και το κύρος ένας προπονητής, τότε θα επιβάλει την άποψή του.

Όλες οι μεταγραφές είναι ψαγμένες από τον κ. Παλίκουτσα. Εάν θέλω για παράδειγμα να πάρω τον Ναζλίδη στην ομάδα, θα απαιτήσω από την διοίκηση να μου τον αποκτήσει. Και δεν μπορεί να έχει το ειδικό βάρος ο σημερινός προπονητής, γιατί του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει.

Πρέπει να πούμε ότι θα περάσει ο Άρης, γιατί ως ομάδα έχουμε περισσότερη ποιότητα από την Αραράτ. Το θέμα είναι ότι μπορεί να προκριθούμε σε δεύτερο γύρο και δεν έχουμε στόπερ. Πάλι ο σχεδιασμός είναι να μην έχουμε στόπερ στην ομάδα και να βάζουμε δεξί μπακ σε αυτή την θέση. Αυτός δεν είναι σωστός σχεδιασμός», είπε ο Δημήτρης Σίτσας.

  Νέο γήπεδο για μεγάλη ομάδα – Καταθέτει τον τελικό φάκελο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Όλα για όλα από Καρυπίδη – Δρομολογεί εξελίξεις μέσα στα επόμενα 24ωρα – Έρχονται ανακοινώσεις!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: