Και τρίτη ηχηρή "πόρτα" στην Αλ Χιλάλ – "Όχι" σε συμβόλαιο με 52 εκατομμύρια τον χρόνο!


Και τρίτη ηχηρή “πόρτα” στην Αλ Χιλάλ – “Όχι” σε συμβόλαιο με 52 εκατομμύρια τον χρόνο!


Διαφ.

Μετά τον Μέσι, που αρνήθηκε 500εκ. ευρώ το χρόνο, αλλά και τον Εμπαπέ, που είπε όχι σε 300 ήταν η σειρά του Βίκτορ Όσιμεν ν’ απορρίψει τα 52εκ. ευρώ το χρόνο ή το 1εκ. την εβδομάδα που του πρόσφερε η σαουδαραβική ομάδα.

Μπροστά στη διπλή πρόταση, αρχικά των 120εκ. και ύστερα ενισχυμένη κατά 20εκ. η Νάπολι είχε αρχικά συμφωνήσει να παραχωρήσει τον 24χρονο διεθνή Νιγηριανό σέντερ- φορ της κι ας την είχε βοηθήσει να κατακτήσει το 3ο της πρωτάθλημα και πρώτο ύστερα από 33 χρόνια. Έπαιξε όμως καθοριστικό ρόλο η άρνηση του Όσιμεν να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία προτιμώντας να παραμείνει στην Ευρώπη.    

Δεν είναι όμως ακόμη βέβαιο, εάν θα είναι στη Νάπολι, που για την ανανέωση του συμβολαίου του έως το ’27, του προσφέρει «μόλις» 7εκ. ευρώ το χρόνο (τα διπλάσια από το εσωτερικό salary cup που έχει θέσει η ομάδα). Η’ σε κάποια άλλη, ευρωπαϊκή: όπως την Τόττεναμ, που έχει ήδη συμφωνήσει να παραχωρήσει τον Κέιν στη Μπάγερν ή την Παρί, που προτιμάει ν’ αφήσει για ένα χρόνο, τιμωρία, τον Εμπαπέ στον πάγκο εκτός κι αν συμφωνήσει να πάει από τώρα στη Ρεάλ έναντι 140εκ. ευρώ, ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του. Έντονο ενδιαφέρον είχε εκδηλώσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τελικά αποκτώντας, με 75εκ. ευρώ, συν 10 bonus τον 20χρονο Δανό Χόιλουντ, από την Αταλάντα.

  Μαθήματα Ηλιόπουλου σε Μαρσιάλ! Viral η φώτο ως συνοδηγός του Super Μάριο

Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στη Νάπολι και τον μάνατζερ του Όσιμεν, Ρομπέρτο Καλέντα διεκόπησαν ξαφνικά γιατί οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν στο ύψος της ρήτρας αποδέσμευσης: στα 180εκ. ευρώ ζήτησε να οριστεί η Νάπολι, στα 120 ο μάνατζερ.

Δεν αποκλείονται εκπλήξεις, εξάλλου απομένει ακόμη ένας μήνας μέχρι τη λήξη της καλοκαιρινής, μεταγραφικής περιόδου. Το βέβαιο είναι πάντως, ότι ο Όσιμεν αρνήθηκε το βουνό από πετροδολάρια κι ότι, μέχρι νεοτέρας η Αλ Χιλάλ του πεπειραμένου Πορτογάλου προπονητή (πρώην των Μπενφίκα, Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ζόρζε Ζεσούς θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τους Κουλιμπαλί, που πήρε από την Τσέλσι, Ρούμπεν Νέβες, από τη Γουλβς, Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, από τη Λάτσιο, Μάλκομ από τη Ζενίτ  και Μίτροβιτς από τη Φούλαμ. Καθόλου άσχημα, αλλά με Μέσι, Εμπαπέ ή Όσιμεν θα ήταν εντελώς διαφορετικά.   

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστροφή Πόνσε στην Ελλάδα – Υπέρβαση από ομάδα Big 4 – Τον πληρώνει το μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: