Στην έξοδο ξένος παίκτης του Άρη – Συνεχίζει σε πρωτάθλημα… έκπληξη – Βρίσκει πρώην τεχνικό της ΑΕΚ

Διαφ.

Οι Κίτρινοι εκτός από τους παίκτες που αναζητούν ώστε να ενισχυθούν ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς, έχουν να λύσουν και αρκετά συμβόλαια και φαίνεται ότι έχουμε σημαντικές εξελίξεις με ένα από αυτά.

Άρης: Ένα από τα… αγκάθια για τον Άρη στην προσπάθεια «αλλαγών» στο ρόστερ και απομάκρυνσης παικτών που δεν υπολογίζονται ήταν κι αυτό του Μπράιαν Νταμπό. Ο παρελθοντικός χρόνος πηγαίνει στο ότι, όπως όλα δείχνουν, έχει βρεθεί λύση και μάλιστα από αρκετά μακριά και πιο συγκεκριμένα από το Ιράν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος Γαλλοαφρικανός τα έχει βρει σε όλα με την Σεπαχάν και είναι θέμα χρόνου να «τελειώσει» από τον Άρη και να μετακομίσει στην περσική χώρα.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν θέσει στο περιθώριο τον έμπειρο μέσο από την περσινή αγωνιστική περίοδο και πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ για τα Playoffs, λόγω σοβαρού πειθαρχικού παραπτώματος. Ο Ρόμπερτ Παλίκουτσα από το φινάλε της χρονιάς κι έπειτα τον είχε ενημερώσει ότι δεν υπολογίζεται και πως έχει το ελεύθερο να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

  Ατάκα βόμβα: "Έχει λόγο στην ΚΕΔ ο Ολυμπιακός, μπορεί να πιέστηκε ο Λανουά"

Ο Νταμπό επέστρεψε κανονικά στη Θεσσαλονίκη για προετοιμασία, ταξίδεψε μάλιστα με την ομάδα για το Ισραήλ και τα παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα με την Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας τέθηκε ξανά στο περιθώριο, κάνοντας προπονήσεις μόνος του.

Τις τελευταίες ημέρες προέκυψε ενδιαφέρον τόσο από την Τουρκία και την Κοτσαέλισπορ, όσο και από την Σεπαχάν του Ιράν, η οποία απ’ ότι φαίνεται πρόσφερε περισσότερα χρήματα και απέσπασε τη συναίνεση του παίκτη. Έτσι, η ολοκλήρωση της μεταγραφής βρίσκεται στην τελική ευθεία της και το μόνο που απομένει είναι να λύσει το συμβόλαιό του ο Νταμπό, κάτι για το οποίο, προφανώς, δεν θα δημιουργήσει θέμα ο Άρης, που θέλει να αποδεσμευθεί από έναν ποδοσφαιριστή που δεν υπολογίζει και ο οποίος έχει συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμη, με τις απολαβές του να αγγίζουν τις 400.000 ευρώ.

Πιθανότατα μέσα στα επόμενα 24ωρα θα πέσουν οι υπογραφές, ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος και θα μετακομίσει στην Σεπαχάν του Ιράν, η οποία πέρσι τερμάτισε στη δεύτερη θέση του τοπικού πρωταθλήματος και έχει προπονητή τον Ζοσέ Μοράις, που πέρασε ένα φεγγάρι και από την ΑΕΚ.

Πηγή: sfina.gr

  Χωρίς Μασούρα-Ρέτσο ο Ολυμπιακός! Μεγάλη έκπληξη Μεντιίμπαρ με τους μικρούς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκπληξη Λουτσέσκου με Έλληνα φορ – “Απογείωση” σε 6 μήνες – Θεσσαλονίκη ο Μπίσεσβαρ, περιμένει ΠΑΟΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: