Aτάκα Σταματέλου: "Οι επιλογές Μαρτίνεθ για Γκενκ – Ξεκαθαρίζει σήμερα για Έζε"


Aτάκα Σταματέλου: "Οι επιλογές Μαρτίνεθ για Γκενκ – Ξεκαθαρίζει σήμερα για Έζε"


Διαφ.

Το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού από τον Νίκο Σταματέλο!

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, ενόψει του αποψινού αγώνα με την Γκενκ στο Καραϊσκάκη για την 3η προκριματική φάση του Europa League και την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, μία πρεμιέρα απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο όπως η Γκενκ, που δεν το έχει αποδείξει με τη Σερβέτ ή στο Βέλγιο. Είναι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού, για μία ομάδα που θα στηριχθεί σε πολύ μεγάλο ποσοστό στον περσινό κορμό μαζί με κάποιους από τους νεοφερμένους. Η λογική, λέει και οι περισσότερες δοκιμές, Πασχαλάκης, Ροντινέι, Κίνι, Φρέιρε, Ρέτσος/Ντόι, Καμαρά, Ιμπόρα, Καρβάλιο, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Αραμπί σε σχηματισμό 4-3-3», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και πρόσθεσε: «Επειδή έχει χάσει προπονήσεις ο Χουάνγκ, δεν φάνηκε να είναι στην πρώτη γραμμή των επιλογών του Μαρτίνεθ, και μένει να φανεί αν θα δούμε Μασούρα/Μπιέλ στα πλάγια, τον Φορτούνη «δεκάρι» και τον Καρβάλιο εκτός. Απόψε, με λίγα λόγια, παίζουν αυτοί που θεωρεί ο Μαρτίνεθ παλιοί και νέοι έχουν μάθει να συνεργάζονται».

Σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, υπογράμμισε: «Πως δεν έχει αλλάξει κάτι γενικότερα, για τον Καρντόνα και τον Μπρνιτς. Και από τα ξημερώματα επιμένουν για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ουρακάν για τον Έζε, κάτι που δείχνει πως ετοιμάζει τα πράγματά του για την Ελλάδα. Ο Έζε, πάντως, είναι ένας παίκτης που ήθελαν πολύ ο Μαρτίνεθ και ο Κορδόν. Από ό,τι καταλαβαίνουμε, σήμερα-αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα, όπως έχει αποδείξει το προηγούμενο διάστημα με τον Κορδόν στη θέση του τεχνικού διευθυντή».

  Ολυμπιακός-ΠΑΟ για Έλληνα γκαρντ… 41 πόντων - Ξεχωρίζει και ψηλός Προμηθέα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: