Αποκάλυψη Νικολογιάννη: "Δεν αρέσουν οι υπερβολές στον Γιοβάνοβιτς – Στη Μασσαλία για πρόκριση ο Παναθηναϊκός"


Αποκάλυψη Νικολογιάννη: "Δεν αρέσουν οι υπερβολές στον Γιοβάνοβιτς – Στη Μασσαλία για πρόκριση ο Παναθηναϊκός"


Διαφ.

Ο Τάσος Νικολογιάννης κατέγραψε τους χαμηλούς τόνους αλλά και την αποφασιστικότητα που υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ και στάθηκε στην ψυχολογία του Μπερνάρ.

Το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού μετά το πρώτο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ αλλά και τη δεύτερη αναμέτρηση στη Γαλλία μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«O Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε την Λεωφόρο με τον καλύτερο τρόπο για τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια και έσπασε μια μίνι αρνητική παράδοση, καθώς είχε έξι συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη. Στον Γιοβάνοβιτς δεν αρέσει το οτιδήποτε υπερβολικό ακούγεται και γράφεται, για τον ίδιο επιτυχία δεν είναι να κερδίσει μόνο τη Μαρσέιγ αλλά να πάρει την πρόκριση. Εκεί έχει πέσει όλο το βάρος. Η γαλλική ομάδα θα είναι πολύ πιο διαβασμένη, έχει και ματς στο πρωτάθλημα, θα έχει και τη βοήθεια του κόσμου. Όλα αυτά τα ξέρουν στον Παναθηναϊκό και είναι προετοιμασμένοι, θα πάνε στη Μασσαλία για να δώσουν τα πάντα και να πάρουν μια πρόκριση που θα φέρει πέντε εκατομμύρια ευρώ συν ότι θα ανεβάσει πολύ το πρεστίζ του, ενόψει της συμμετοχής στους ομίλους», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι θα δούμε τις επόμενες ημέρες εάν θα πάει σε κάποια αλλαγή στη ρεβάνς με την γαλλική ομάδα ο Γιοβάνοβιτς, διατηρώντας τον Μπερνάρ στον πάγκο ή θα τον επαναφέρει αντί του Βέρμπιτς στην βασική 11άδα των «πράσινων».

Ενώ ο Νικολογιάννης επισήμανε ότι είναι σημαντική η ψυχολογία για κάθε παίκτη, φέρνοντας και σαν παράδειγμα τον Σπόραρ ο οποίος ουσιαστικά έδωσε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό στους ομίλους, εν προκειμένω για τον Μπερνάρ.

Και κατέγραψε την πολύ καλή άποψη που έχουν οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» για την έως τώρα παρουσία του Πάλμερ-Μπράουν στις προπονήσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Ακούστε το ηχητικό:

  Εντολή Αλόνσο στον ΠΑΟ - Έτσι τα αλλάζει όλα - Κόλπο στην 11άδα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: