"Δεν μπορεί να κοιμηθεί ο Λουτσέσκου – Μεγάλες αλλαγές στον ΠΑΟΚ αν προκριθεί – Δεν έχει… Λιβάγια"


"Δεν μπορεί να κοιμηθεί ο Λουτσέσκου – Μεγάλες αλλαγές στον ΠΑΟΚ αν προκριθεί – Δεν έχει… Λιβάγια"


Διαφ.

Η εξαιρετικά δύσκολη ρεβάνς για τον Δικέφαλο στην Τούμπα, πού υπερτερεί και πού μειονεκτεί απέναντι στους Κροάτες

Τη δική του άποψη για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Χάιντουκ στο Σπλιτ, για την 3η προκριματική φάση του Europa Conference League, κατέθεσε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το αποτέλεσμα είναι εκείνο που μετράει, για πολλούς και διάφορους λόγους. Η εικόνα είναι και θα είναι προβληματική. Είναι πολλοί οι λόγοι. Περιμέναμε πως θα υποφέρει ο ΠΑΟΚ και αν είμαστε ρεαλιστές, αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει είναι η Χάιντουκ. Χθες είχαν δύο δοκάρια οι Κροάτες και έληξε 0-0, που αφήνει ανοικτό για τη ρεβάνς με το ματς να έρχεται στην Τούμπα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Έτσι όπως έχει αλλάξει το ποδόσφαιρο, χωρίς το εκτός έδρας γκολ, είναι σαν μονό ματς που η ισοπαλία το πάει σε παράταση. Δεν πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα κάνε ανάλογη με τη χθεσινή μέτρια εμφάνιση. Χθες είχε πρόβλημα στη δημιουργία και την τελική πάσα ο ΠΑΟΚ. Από κάποιες συγκυρίες, ο Νάρεϊ είχε 4-5 τελικές πάσες από πλάγια, χωρίς να βρει συμπαίκτη του. Δεν έχει… Λιβάγια ο ΠΑΟΚ, αλλά και η άμυνά του δεν είναι προβληματική όπως τον Κροατών», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Για όλους αυτούς τους λόγους, με την επιστροφή των Σβαμπ και Οζντόεφ, θα είναι ένα μεγάλο ματς η ρεβάνς. Η επόμενη θα είναι η μεγάλη εβδομάδα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ θα έχει τη δική του δοκιμασία, έχοντας ρισκάρει αρκετά και το φετινό καλοκαίρι. Ο Λουτσέσκου δεν μπορεί… να κοιμηθεί, αφού έχει πολλή δουλειά, για να πάρει με τον οποιονδήποτε τρόπο την πρόκριση, και αν φτάσει ο ΠΑΟΚ στους ομίλους, θα κάνει καλή ομάδα και θα υπάρχουν προοπτικές να γίνει ανταγωνιστικός για την Ελλάδα και την Ευρώπη».

  Απαντήσεις από ΠΑΟΚ στους Ρώσους για Τσάλοφ: "Μην ανησυχείτε..."


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: