Βρήκε αριστερό μπακ στην Αργεντινή ο Ολυμπιακός – Αυτός είναι ο αντι-Ρέαμπτσιουκ – Κλείνει από ώρα σε ώρα!


Βρήκε αριστερό μπακ στην Αργεντινή ο Ολυμπιακός – Αυτός είναι ο αντι-Ρέαμπτσιουκ – Κλείνει από ώρα σε ώρα!


Διαφ.

Η πληροφορία από την Αργεντινή είναι συγκεκριμένη και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, σύμφωνα με τον έγκυρο ρεπόρτερ Κώστα Νικολακόπουλο!

Ο Ολυμπιακός από μέρα σε μέρα, αν όχι από ώρα σε ώρα κλείνει τον αριστερό μπακ της Βέλεζ του Σάρσφιλντ, τον Φρανσίσκο Ορτέγκα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του στον SportFM!



Είναι 24 ετών, Αργεντίνος, και εκλεκτός του Κορδόν για τη θέση του Ρέαμπτσιουκ – Γι΄ αυτό και δεν προχωράει ο Ολυμπιακός την υπόθεση Καρντόνα της Λας Πάλμας.

Ο Ολυμπιακός θα πληρώσει 3,2 εκατ. ευρώ στην ομάδα του Ορτέγκα, που παίζει χρόνια σε υψηλό επίπεδο, έχει φτάσει στα ημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες και του Κόπα Σουνταμερικάνα με την Βέλεζ, με την οποία έχει 153 παιχνίδια, με 3 γκολ και 12 ασίστ. Επιθετικογενής μπακ (1μ77), παίρνει όλη την πλευρά και την κάνει δική του. Συνολικά 14 φορές με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Αργεντινής.

Δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, αλλά το πρόβλημα επιλύεται σύντομα, αφού παίρνει διαβατήριο ένας από τους υπάρχοντες ξένους παίκτες του Ολυμπιακού κι έτσι αδειάζει θέση στον σχετικό πίνακα.

  Έκλεψε την παράσταση ο Καρυπίδης κόντρα στον Ολυμπιακό! (ΦΩΤΟ)
 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: