Χωρίς Ντε Μπρόινε στο «Καραϊσκάκης» η Μάντσεστερ Σίτι – "Γκάζια" Γκουαρντιόλα σε Χάαλαντ – Δεν ρολάρει…


Χωρίς Ντε Μπρόινε στο «Καραϊσκάκης» η Μάντσεστερ Σίτι – "Γκάζια" Γκουαρντιόλα σε Χάαλαντ – Δεν ρολάρει…


Διαφ.

 Η πρωταθλήτρια Αγγλίας και Ευρώπης ξεκίνησε την Premier League ’23-’24 όπως ακριβώς είχε τελειώσει και την προηγούμενη, με νίκη. Με ένα εύκολο 0-3 στο ανήσυχο «Turf Moor», έδρα της νεοφώτιστης Μπέρνλι, από τις εξέδρες του οποίου «πέταξε» κι ένα αντικείμενο, ενώ η εισβολή οπαδού αποφεύχθηκε στο παρά 5.

 Ο προπονητής της, Βενσάν Κομπανί, επί χρόνια αρχηγός της Σίτι και προς τιμήν του οποίου, κάπου στο «Etihad» υπάρχει ακόμη και σήμερα μία οδός που φέρει το όνομά του ζήτησε αμέσως συγγνώμη για τη συμπεριφορά κάποιων θερμόαιμων οπαδών, ίσως όμως αυτό να μην είναι αρκετό για να γλυτώσει η Μπέρνλι το πρώτο πρόστιμο της περιόδου.

 Η Σίτι, λοιπόν με δύο από τα τρία γκολ του Χάαλαντ ο οποίος, παρεμπιπτόντως για κάποιο λόγο τα άκουσε από τον Γκουαρντιόλα στο ημίχρονο, όπως αναμενόταν έβαλε στο σακουλάκι της το πρώτο της 3ποντο, έχασε όμως (ξανά) τον Ντε Μπρόινε λόγω μυϊκού προβλήματος που τον ταλαιπωρεί από τα τέλη Μαΐου, ίσως και τον Κάιλ Ουόκερ που βγήκε κουτσαίνοντας μετά το σκληρό φάουλ που υπέστη και που είχε σαν αποτέλεσμα την κόκκινη κάρτα στον Ζαρουρί.

  Πρόβλημα και με Σλούκα στον Παναθηναϊκό!

 Αυτό σημαίνει ότι για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup, της Τετάρτης στο «Καραϊσκάκης» με την Σεβίλλη (που είχε εφιαλτικό ντεμπούτο στη Liga, 1-2 στο «Σαντσίθ Πιθχουάν» από τη Βαλένθια), χωρίς τον Βέλγο ο Γκουαρντιόλα, και μ’ έναν Κόβατσιτς που δεν έχει καμία σχέση με τον προηγούμενο κάτοχο του 8, Γκιουντογκάν, θα πρέπει να βρει αποτελεσματικότερες λύσεις γιατί ανεξάρτητα από το 0-3, και όπως φάνηκε και στον, χαμένο, τελικό του Community Shield με την Άρσεναλ η ομάδα δεν «ρολάρει» ακόμη όπως θα έπρεπε.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: