"Αρπάζει" ο ΠΑΟΚ το Νο1 από τη λίστα Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό – Μεταγραφή 4 εκατ. – Καλύτερος από Εμβιλά!


“Αρπάζει” ο ΠΑΟΚ το Νο1 από τη λίστα Μαρτίνεθ στον Ολυμπιακό – Μεταγραφή 4 εκατ. – Καλύτερος από Εμβιλά!


Διαφ.

Παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα με την ποιότητά του. Στο Λιμάνι εξέτασαν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του, ωστόσο τα τελευταία 24ωρα έχει αποκτήσει ξεκάθαρο προβάδισμα για να τον αποκτήσει ο Δικέφαλος.

ΠΑΟΚΟλυμπιακόςΚεντρικό πρόσωπο στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου είναι ο 28χρονος άσος, Νεμάνια Μαξίμοβιτς, αν και το όνομά του είχε απασχολήσει στις αρχές του καλοκαιριού στα σοβαρά και τον Ολυμπιακό – Το είχε αποκαλύψει ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog και το είχε επιβεβαιώσει στη συνέχεια με ρεπορτάζ του ο αθλητικός Τύπος στην Ελλάδα.

Ο διεθνής Σέρβος άσος αγωνίζεται στο χώρο τού κέντρου και έχει συμβόλαιο με τη Χετάφε μέχρι το καλοκαίρι του 2024 (στην Ισπανία αγωνίζεται από το 2017, νωρίτερα με τη φανέλα της Βαλένθια), και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ – Tον Μάρτη τού 2020 είχε φτάσει και στα 25 εκατ. ευρώ.

  Σκάει επίσκεψη Μαρινάκη στου Ρέντη

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιώργο Τεριακή, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, προκειμένου να σχολιάσει το ρεπορτάζ και να συγκεντρώσουμε πληροφοριες για τον παίκτη.

“Ρούμπεν Πέρεθ αλλά πιο δυνατός – Λιγότερο κινητικός και δημιουργικός από Εμβιλά – Φέρνει σε Μπουχαλάκη – 3 εκατ. ευρώ η τιμή του”

“Αμυντικός χαφ είναι, Σέρβος, παίζει στη Χετάφε. Καλός είναι. Κλασικός αμυντικός χαφ, όχι δημιουργικός πολύ, αλλά πολύ καλός τακτικά και στα μαρκαρίσματα. Κάτι σαν τον Ρούμπεν Πέρεθ αλλά πιο δυνατός αμυντικά και με πιο καλό κορμί. Καλή περίπτωση”, ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Σε σχέση με τον Εβιλά, για παράδειγμα, είναι πιο κινητικός και δημιουργικός, με το δικό του στιλ. Πιο πολύ σε Μπουχαλάκη φέρνει”.

Η αξία του είναι στα 6 εκατ. ευρώ αλλά σε έναν χρόνο το συμβόλαιό του λήγει – Πόσα χρήματα μπορεί να ζητήσει η Χετάφε;

“Αν δεν ανανεώνει, αλλάζουν όλα. Αν το συζητάει και θέλει να φύγει δηλαδή. Η Χετάφε δεν καίγεται να τον πουλήσει, αν το κανει θα το κάνει ακριβά, υπολογίζω για ένα ποσό πάνω από τα 4 εκατ. ευρώ”. 

Σε ποιο σύστημα εντασσόταν στη Χετάφε;

  Επίσημο! Από το ντέρμπι με ΠΑΟ η μεταβίβαση των διαρκείας της ΑΕΚ

“Στη Χετάφε έπαιζαν με 4-4-2, δηλαδή ήταν το 6άρι του κέντρου. Αλλά και σε 4-3-3 παίζει και με 4-2-3-1 μπορεί να παίξει, με δεύτερο χαφ πλάι του, κάπως πιο κινητικό”.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστικό: Έσκασε ηχηρή αποχώρηση στον ΠΑΟΚ – 6 “μύρια” συν ποσοστό μεταπώλησης! (ΦΩΤΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: