Ανησυχία της UEFA για τον τελικό του Conference League στην Αγιά Σοφιά μετά την δολοφονία" (ΒΙΝΤΕΟ)


Ανησυχία της UEFA για τον τελικό του Conference League στην Αγιά Σοφιά μετά την δολοφονία" (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Η Daily Mail κάνει επίσης λόγο για προκαθορισμένο ραντεβού χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ, παραθέτοντας τις σκηνές βίας με την τραγική κατάληξη.

Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ταξιδεύουν αύριο ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων τους.

Ο ένας για την πρόκριση, η άλλη για το πρώτο βήμα. Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναχωρούν αύριο για Μασσαλία και Ζάγκρεμπ αντίστοιχα για τις μεγάλες ευρωπαϊκές τους αναμετρήσεις την ερχόμενη Τρίτη.

Οι πράσινοι, θέλουν να υπερασπιστούν το γκολ του Μπερνάρ από το πρώτο ματς, να μην ηττηθούν από τη Μαρσέιγ και να πάρουν την πρόκριση στα play off του Champions League.

Το αγωνιστικό κομμάτι είναι ξεκάθαρο και απλό σε αντίθεση με το… εξωαγωνιστικό. Εκεί τα πράγματα περιπλέκονται, με αφορμή τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η γαλλική κυβέρνηση με πράξη νομοθετικού περιεχομένου απαγορεύει την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στην ευρύτερη περιοχή της Μασσαλίας.

Φυσικά, ούτε στo Mάξιμιρ θα υπάρξουν οπαδοί της ΑΕΚ, αφού και σε αυτό το ζευγάρι η παρουσία οπαδών στις εξέδρες είχε εκ των προτέρων απαγορευτεί.

  Όρθιος ο Αστέρας στο ντεμπούτο Μακελελέ- 1-1 με 10 παίκτες στο Αγρίνιο (Vd)

Για τα μέτρα ασφαλείας αναμένονται οι ακριβείς αποφάσεις της UEFA. Ο Ματίας Αλμέιδα ανακοίνωσε την αποστολή της Ένωσης για το πρώτο ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Ντομαγκόι Βίντα και ο Σέρχιο Αραούχο συμπεριλήφθηκαν κανονικά, σε αντίθεση με τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που έμεινε εκτός.

Ανησυχία της UEFA για τον τελικό του Conference League

Την ίδια ώρα, δημοσίευμα σοκ της Daily Mail αναφέρει ότι υπάρχει έντονη ανησυχία στις τάξεις της UEFA για τη διεξαγωγή του τελικού του Conference League στην «Αγιά Σοφιά» την άνοιξη του 2024.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, έχει τεθεί θέμα ασφάλειας του γηπέδου της ΑΕΚ, βλέποντας τις βίαιες συγκρούσεις που οδήγησαν σε δολοφονία.

Η Daily Mail κάνει επίσης λόγο για προκαθορισμένο ραντεβού χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και της ΑΕΚ, παραθέτοντας τις σκηνές βίας με την τραγική κατάληξη.

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του Super Cup

Και εκεί που τελειώνουν οι απαγορεύσεις και ο χουλιγκανισμός, ξεκινά η γιορτή του ποδοσφαίρου. Η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup έχει αρχίσει.

  Νικολακόπουλος: "Ο Ολυμπιακός έχει μπλοκάρει, σαν να μη ξέρει τι να κάνει"

Το ανανεωμένο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» φορά τα καλά του και υποδέχεται αυτήν την Τετάρτη τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη, σε ένα ματς που θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA.

Πηγή: mega


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: