"Χαρτάκι" από τον Κύριο Πρόεδρο στον Μαρτίνεθ – "Θα γίνεις Μαρθελίνο αν…" – Πρωτοσέλιδο "χτύπημα" στον Πρωταθλητή


"Χαρτάκι" από τον Κύριο Πρόεδρο στον Μαρτίνεθ – "Θα γίνεις Μαρθελίνο αν…" – Πρωτοσέλιδο "χτύπημα" στον Πρωταθλητή


Διαφ.

Μετά το υπέρ του 1-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γκενκ σήμερα (17/8, 21:00), στο πλαίσιο του β΄ αγώνα του προκριματικού γύρου του Europa League, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ζητά νίκη… και μόνο νίκη από τους παίκτες του.

 «Εμείς θα βγούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε, όπως ταιριάζει και στο DNA της ομάδας. Θα χρειαστούμε συγκέντρωση. Όλη την προσωπικότητα και το ομαδικό πνεύμα,» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μία ημέρα πριν από τη σέντρα.

Στο ίδιο μήκος κύματος φαίνεται ότι κινείται και ο Κύριος Πρόεδρος, η θρυλική στήλη του Πρωταθλητή, που έχει σήμερα πρωτοσέλιδο χτύπημα για το αποψινό παιχνίδι και προειδοποιεί!

Αν πας να προστατεύσεις το σκορ, θα καταλήξεις… Μαρσέιγ και Μαρθελίνο“, σημειώνει με νόημα, καθώς λίγες ώρες νωρίτερα ο Παναθηναϊκός είχε εκμεταλλευτεί τα λάθη του πεπειραμένου τεχνικού στη Γαλλία και είχε πανηγυρίσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ!

  Αποκάλυψη Αλμέιδα για Μαρσιάλ και φοβερή ατάκα! "Θα παίξουμε με 4 φορ"

Να το διαβάσει αυτό το μήνυμα κάποιος στον Μαρτίνεθ, για να καταλάβει εκτός των άλλων την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό για νίκες…

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: