Τελευταία υπέρβαση Γιαννακόπουλου – NBAer των 2 εκατομμυρίων – "Αρπάζει"… χθες τον Ναν από Ολυμπιακό!


Τελευταία υπέρβαση Γιαννακόπουλου – NBAer των 2 εκατομμυρίων – “Αρπάζει”… χθες τον Ναν από Ολυμπιακό!


Διαφ.

ΟΙ τελευταίες εξελίξεις με Μίχαϊλιουκ και η μεγάλη μεταγραφή. Στον Παναθηναϊκό χωρίς να βιάζονταιμ, ετοιμάζονται για την τελευταία προσθήκη στο ρόστερ, η οποία θα είναι από το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Τα χρήματα που δίνουν οι Πράσινοι και τι συμβαίνει με τον Αμερικανό που είναι πλέον ο Νο1 στόχος των Πειραιωτών μετά το “ναυάγιο” με τον Μάικ Τζέιμς!
 

Σε συνέντευξη που έδωσε το μεγάλο αστέρι των Τίμπεργουλβς, Αντονι Εντουαρντς, είπε ότι ο πρώην συμπαίκτης του, Χουάντσο Χερνανγκόμεθ, θα…σκίσει στον Παναθηναϊκό. Ο Ισπανός φόργουορντ τα πηγαίνει εξαιρετικά στα φιλικά της εθνικής της χώρας του, ετοιμάζεται να κάνει μεγάλο τουρνουά στο Παγκόσμιο και ο κόσμος του «τριφυλλιού» τον περιμένει τον χειμώνα με ανυπομονησία.

Ο κόσμος, πάντως, περιμένει και μία ακόμη μεταγραφή και δικαιολογημένα, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε κάνει λόγο για κερασάκι στην τούρτα. Το αφεντικό της ΚΑΕ έχει διάθεση να κάνει μία ακόμη υπέρβαση και αυτό φαίνεται με την περίπτωση του Ουκρανού, Σβι Μίχαϊλιουκ. Ο τελευταίος, όμως, προσπαθεί να εξαντλήσει τις πιθανότητες να συνεχίσει στο ΝΒΑ με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να μην μπορούν να κάνουν τίποτα. Δεν ανησυχούν βέβαια καθώς έχουν την ασφάλεια με τον Μάριους Γκριγκόνις, αλλά με την όλη συμπεριφορά τους φαίνεται ότι θέλουν να κάνουν μία ακόμη ηχηρή μεταγραφή.

  "Κανονιές" Ελ Αραμπί και στην Κύπρο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν θα κάνουν, όμως, για να πουν απλά ότι έκαναν, θέλουν να πάρουν έναν ακόμη σπουδαίο παίκτη, τον Μίχαϊλιουκ, δηλαδή, ή έναν τέτοιου επιπέδου παίκτη. Αν π.χ. ήταν ελεύθερος ο Σιμόνε Φοντέκιο από τους Τζαζ, θα πήγαιναν να τον πάρουν αμέσως. Για τέτοια μεγέθη μιλάει ο Παναθηναϊκός, για οτιδήποτε λιγότερο δεν γίνεται λόγος. Για παίκτη, που δεν θα στοιχίζει κάτω από 2 εκ. ευρώ ετησίως.

Και βέβαια όλοι οι στόχοι προέρχονται από το ΝΒΑ, καθώς στην Ευρώπη δεν υπάρχουν. Π.χ. ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε να πάρει και τον Ντόρσεϊ, αλλά ο ομογενής γκαρντ δεν μπορεί να φύγει από την Φενέρ. Εχει συμβόλαιο με τους Τούρκους και αυτό είναι γνωστό εδώ και καιρό.

Κάπως έτσι, λοιπόν, θα κυμανθεί ο Παναθηναϊκός εκτός αν μείνει ελεύθερος κάποιος άλλος πολύ καλός παίκτης από το ΝΒΑ. Όπως είναι ο Τούρκος Κορκμάζ.

Ελεύθερος είναι και ο Κέντρικ Ναν, που είναι στη λίστα του Ολυμπιακού. Οι «πράσινοι», όμως, δεν πάνε να τον πάρουν, γιατί στην θέση του έχουν πληθώρα λύσεων. Αλλιώς θα είχαν κάνει ήδη την κίνησή τους.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τώρα μιλάει ο Μάικ Τζέιμς – “Επαφή με τον DPG για Παναθηναϊκό” – Τι αποκάλυψε για Ολυμπιακό!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: