Μαρτίνεθ: "Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει! Πρέπει να το διορθώσουμε" – Αποθέωσε Σκάρπα!


Μαρτίνεθ: "Είναι κρίμα αυτό που συμβαίνει! Πρέπει να το διορθώσουμε" – Αποθέωσε Σκάρπα!


Διαφ.

Τι άρεσε και τι δεν άρεσε στον Ισπανό προπονητή του Ολυμπιακού, από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον Πανσερραϊκό

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τόνισε μετά τη νίκη επί του Πανσερραϊκού πως η ομάδα του θέλει να δουλέψει τα τελειώματα των φάσεων.

Όσα δήλωσε στην COSMOTE TV ο Μαρτίνεθ:

Για το αν περίμενε πιο εύκολο ματς μετά την αποβολή: “Θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα μου για την προσπάθεια. Είναι πολύ σημαντικό που ξεκινήσαμε με νίκη στο πρώτο ματς του πρωταθλήματος. Θα θέλαμε να το κάνουμε μπροστά στον κόσμο μας, εδώ στο Καραϊσκάκη. Το να ξεκινάς πάντα μία νέα διοργάνωση με νίκη, το δεύτερο παιχνίδι στο Καραϊσκάκης χωρίς να δεχθείς γκολ, όλα αυτά είναι θετικά πράγματα κι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Ναι, πιστεύω ότι το παιχνίδι επηρεάστηκε από την αποβολή, όμως για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα στο σημείο αυτό να γίνει το 1-0, παρά η αποβολή”.

Για το τι κρατάει από το παιχνίδι: “Μας λείπει η τελική κι η προτελευταία μπαλιά. Γενικότερα μάς λείπει το τελείωμα των φάσεων. Νομίζω ότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού σε αρκετά μεγάλο βαθμό, αλλά είναι κρίμα που έχουμε τον έλεγχο απέναντι σε μια ομάδα που αμύνθηκε καλά κι ήταν πολύ καλά οργανωμένη. Ωστόσο, καταφέραμε να ανέβουμε και μας λείπει το τελείωμα των φάσεων. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε, να δουλέψουμε. Καλή η νοοτροπία των παικτών μας, το ξεκίνημα για πολλούς νέους παίκτες. Αυτό που κρατάμε όμως είναι ότι πρέπει να δουλέψουμε το τελείωμα την τελευταία και την προτελευταία μπαλιά.

  Ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι παίκτη πήρε ο Παναθηναϊκός

Σημαντικό λοιπόν, ότι καταφέραμε να κερδίσουμε, να ενσωματώσουμε νέους παίκτες στο παιχνίδι μας, κάποιοι που βρίσκονται μόλις μία εβδομάδα στην ομάδα και να ξεκινήσουμε με νίκη σε μία νέα διοργάνωση. Ολοκληρώνουμε αυτή την εβδομάδα με επιτυχίες και μία πρόκριση. Όλα αυτά μας δίνουν αυτοπεποίθηση για να συνεχίσουμε”.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: