Χαμός με Ουάρντα! Στο νοσοκομείο ο Αιγύπτιος – Έτοιμος για λύση συμβολαίου (ΦΩΤΟ)


Χαμός με Ουάρντα! Στο νοσοκομείο ο Αιγύπτιος – Έτοιμος για λύση συμβολαίου (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Ο Αιγύπτιος συνεχίζει και προκαλεί προβλήματα με την εξωγηπεδική του ζωή και φαίνεται ότι η παρουσία του στο Μαρόκο όλα δείχνουν ότι θα τελειώσει άδοξα και μάλιστα άμεσα.

Αμρ Ουάρντα: Χαμός με τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή στο Μαρόκο μιας και μπορεί πριν λίγο καιρό να υπέγραψε στην Ράζα Καζαμπλάνκα, όμως λόγω της εξωγηπεδικής του ζωής η ομάδα ετοιμάζεται να του λύσει το συμβόλαιο.

Ο Αιγύπτιος άσος ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία με τον ίδιο να φαίνεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι νοσοκομείου, με τα Μέσα του Μαρόκου να σημειώνουν πως η Ράζα εξετάζει να λύσει το συμβόλαιό του, καθώς η αντιεπαγγελματική του στάση έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους της ομάδας.

«Αυτό έρχεται μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν για τη φυγή του παίκτη από τον Μαροκινό σύλλογο, την απουσία του από την προπόνηση της ομάδας, το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο και την απουσία από την κατοικία του για δύο ημέρες», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα για τον Αμρ Ουάρντα.

  Απόλυτη υπόκλιση του κόσμου του ΠΑΟ σε Ομπράντοβιτς (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φεύγει δανεικός με οψιόν από τον Ολυμπιακό” – Εξελίξεις με 11αδατο άσο – Έρχεται μεγάλη πρόταση για Λιβάι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: