Νέα δεδομένα για το μέλλον του Βλαχοδήμου – Ζητούν… χρυσάφι οι Πορτογάλοι για να τον πουλήσουν!


Νέα δεδομένα για το μέλλον του Βλαχοδήμου – Ζητούν… χρυσάφι οι Πορτογάλοι για να τον πουλήσουν!


Διαφ.

Στον… αέρα είναι το μέλλον του Έλληνα τερματοφύλακα στους Αετούς της Λισαβόνας και μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Πορτογαλία η Μπενφίκα έχει αποφασίσει το ποσό που θέλει να λάβει για να τον πουλήσει.

Μπενφίκα: Τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο σχετικά με το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην πορτογαλική ομάδα μιας και μπορεί ο ίδιος να αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του εκτός Πορτογαλίας, παρά το γεγονός ότι έχει αποκατασταθεί η σχέση του με τον προπονητή του συλλόγου, Ρότζερ Σμιντ, όμως η O’ Jogo αναφέρει πως είναι πιθανό να παραμείνει στους Αετούς.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική χώρα και συγκεκριμένα όπως αναφέρει η «A Bola», η Μπενφίκα δεν πρόκειται να ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με σύλλογο που θα προσφέρει λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποκτήσει τον Έλληνα τερματοφύλακα, καθώς θέλει να κάνει απόσβεση του συγκεκριμένου ποσού αφού αυτό το ποσό έβγαλε από τα ταμεία της και το έδωσε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ για την μεταγραφή του Ανατόλι Τρουμπίν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φεύγει δανεικός με οψιόν από τον Ολυμπιακό” – Εξελίξεις με 11αδατο άσο – Έρχεται μεγάλη πρόταση για Λιβάι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: