Συνεχίζεται το… σήριαλ με Πάλμα – Ενδιαφέρον εντός και εκτός Ευρώπης – Τα δεδομένα


Συνεχίζεται το… σήριαλ με Πάλμα – Ενδιαφέρον εντός και εκτός Ευρώπης – Τα δεδομένα


Διαφ.

Ο Λουίς Πάλμα παραμένει το πιο… καυτό μεταγραφικά όνομα για τον Άρη μιας και όπως και στις αρχές του καλοκαιριού, έτσι και τώρα, με την πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν που έχει κάνει, κεντρίζει το ενδιαφέρον ομάδων.

Άρης: Ο Λουίς Πάλμα παραμένει το πιο… καυτό μεταγραφικά όνομα για τον Άρη μιας και όπως και στις αρχές του καλοκαιριού, έτσι και τώρα, με την πολύ καλή εκκίνηση στη σεζόν που έχει κάνει, κεντρίζει το ενδιαφέρον ομάδων.

Άντερλεχτ και Ρέιντζερς εξακολουθούν να βλέπουν ζεστά την περίπτωσή του, αν και ακόμη δεν έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις. Την ίδια ώρα, τις τελευταίες μέρες έχει αναπτυχθεί μία έντονη φημολογία ότι για τον 23χρονο μεσοεπιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Μάλιστα, άνθρωπος που λειτουργεί ως… μεσάζων, έχει ενημερώσει ότι πολύ σύντομα θα φέρει πρόταση στον Άρη κοντά στα οικονομικά «θέλω» των Κιτρινόμαυρων, δηλαδή τα 5 εκατ. ευρώ.

  Ζημιάρα η Μπάγερν - Έφερε… απόλυση με τα 9 γκολ

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φεύγει δανεικός με οψιόν από τον Ολυμπιακό” – Εξελίξεις με 11αδατο άσο – Έρχεται μεγάλη πρόταση για Λιβάι!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: