Θέση βασικού σε Πισάρο, Φαν Βέερτ – Πολλές αλλαγές από Αλμέιδα – Έτσι κατεβαίνει πριν την Αντβέρπ


Θέση βασικού σε Πισάρο, Φαν Βέερτ – Πολλές αλλαγές από Αλμέιδα – Έτσι κατεβαίνει πριν την Αντβέρπ


Διαφ.

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή της θα κάνει η Ένωση, η οποία υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.

Νέα σεζόν, ίδιοι στόχοι για την Ένωση του Ματίας Αλμέιδα η οποία θέλει να αρχίσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Η καταπόνηση των ποδοσφαιριστών από τα τρία ματς σε διάστημα 8 ημερών σε συνδυασμό με τη σπουδαία ρεβάνς κόντρα στην Αντβέρπ, αναγκάζει τον Αργεντινό τεχνικό να
προχωρήσει σε εκτεταμένο ροτέισον.

Εκτός για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα είναι οι τιμωρημένοι από την περασμένη αγωνιστική περίοδο, Ρότα και Πόνσε, όπως και οι τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς.

Το μυαλό όλων ταξιδεύει στον αγώνα με την Αντβέρπ, που μπορεί να δώσει την «χρυσοφόρα» πρόκριση στο Champions League αλλά υποχρέωση σύσσωμου του οργανισμού είναι να προσγειωθούν άπαντες και να είναι συγκεντρωμένοι στον Πανσερραϊκό. Η νεοφώτιστη ομάδα έδειξε και με τον Ολυμπιακό ότι θα είναι δύσκολος γρίφος και γι’ αυτό η ΑΕΚ θα ξεκινήσει με φουλ επιθετικό σχήμα.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να είναι ο Αθανασιάδης και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Σιντιμπέ, Μουκουντί, Μήτογλου και Μοχαμαντί. Οι αλλαγές συνεχίζονται και από τη μέση και μπροστά με το Γιόνσον να πλαισιώνεται από τον Κώστα Γαλανόπουλο, ενώ η τριάδα Ελίασον, Μάνταλος και Πισάρο θα βρίσκεται πίσω από τον Ολλανδό στράικερ, Τομ Φαν Βέερτ.

  Ησυχία, τώρα μιλάει ο παλιός!Βίκτωρας Μητρόπουλος: "Το πρωτάθλημα έχει..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στόπερ από το πολύ πάνω ράφι στην ΑΕΚ! Έρχεται μόνο με πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ – Πάγκο Μουκουντί ή Βίντα;

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: