Συνεχίζεται το… σήριαλ με τον Μάρκος Αντόνιο – Στο… κόλπο ομάδες με χρήμα – Τι ισχύει με ΠΑΟΚ


Συνεχίζεται το… σήριαλ με τον Μάρκος Αντόνιο – Στο… κόλπο ομάδες με χρήμα – Τι ισχύει με ΠΑΟΚ


Διαφ.

Σε ένα μίνι σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση της απόκτησης του Μάρκος Αντόνιο από τον ΠΑΟΚ, με νέα δημοσιεύματα σήμερα από την Ιταλία να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από Αραβία και Τουρκία για τον Βραζιλιάνο χαφ, την στιγμή που οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

ΠΑΟΚ: Σε ένα μίνι σίριαλ εξελίσσεται η υπόθεση της απόκτησης του Μάρκος Αντόνιο από τον ΠΑΟΚ, με νέα δημοσιεύματα σήμερα από την Ιταλία να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από Αραβία και Τουρκία για τον Βραζιλιάνο χαφ, την στιγμή που οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cittaceleste.it που ασχολείται αποκλειστικά με θέματα Λάτσιο, ειναι δεδομένο ότι ο 23χρονος μέσος θα αποχωρήσει από την ιταλική ομάδα, ωστόσο ακόμα δεν ειναι ξεκάθαρο που θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού εκτός του Δικεφάλου έχουν δείξει ενδιαφέρον ομάδες από την Σαουδική Αραβία και την Τουρκία.

Η κύρια διαφωνία της Λάτσιο με τον ΠΑΟΚ για να προχωρήσει η μεταγραφή του Μάρκος Αντόνιο, όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, είναι ότι η ιταλική ομάδα θέλει άμεσα να βάλει ταμεία της τουλάχιστον 8.000.000 ευρώ, αφού το περασμένο καλοκαίρι πλήρωσε 10.000.000 ευρώ για να τον πάρει από την Σαχτάρ.

  Αποκάλυψη! Το έντονο παρασκήνιο της αντικατάστασης Μαρέσκα στο Βικελίδης

«Η περιπέτεια του Βραζιλιάνου με τη φανέλα της Λάτσιο είναι πλέον κοντά στον επίλογο της. Ένας παίκτης με τεράστια τεχνική ποιότητα, αλλά δεν έχει την απαραίτητη σωματοδομή που θα τον έκανε σημαντικό για τον Μαουρίτσιο Σάρι. Επομένως, ο χωρισμός φαίνεται αναπόφευκτος , για το καλό και των δύο πλευρών. Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται πλέον σε διαπραγμάτευση με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος ωστόσο προτείνει δανεισμό με προαιρετική οψιόν αγοράς, ενώ ο Κλαουντίο Λοτίτο (σ.σ πρόεδρος της Λάτσιο) θέλει υποχρεωτική οψιόν.

Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, με ομάδες από την Τουρκία και κυρίως την Αραβία να ενεργούν ως ενδιαφερόμενοι θεατές της περίπτωσης του Βραζιλιανου. Η βούληση της Λάτσιο είναι να πάρει άμεσα τουλάχιστον 8.000.000 ευρώ από την επένδυση που έκανε το περασμένο καλοκαίρι, έδωσε περίπου 10.000.000 ευρώ. Τουρκία, Ελλάδα ή Αραβία; Περιμένοντας να μάθουμε πού είναι το σίγουρο ότι το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο θα απέχει πολύ από την Λάτσιο», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας.

  Ο αριστερός μπακ του Γενάρη στο Λιμάνι - Η απάντηση στο "γιατί Ανδρούτσος"

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα λίστα Αταμάν μετά τον Μίχαϊλιουκ – Νο1 είναι ΝΒΑer με συμβόλαιο – Μόνο ο Γιαννακόπουλος τόσα λεφτά!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: