Αλλάζουν πολλά οι μεταγραφές στον Άρη – Νέα δεδομένα – Έρχονται νέες κινήσεις και ο ρόλος του Γκρέι


Αλλάζουν πολλά οι μεταγραφές στον Άρη – Νέα δεδομένα – Έρχονται νέες κινήσεις και ο ρόλος του Γκρέι


Διαφ.

Τουλάχιστον τέσσερις προσθήκες ετοιμάζεται να κάνει ο Αρης στα επόμενα 24ώρα, αριθμός που πιθανόν θα αυξηθεί κρίνοντας από τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα, λόγω αστοχιών αλλά κυρίως λόγω των βασικών παραλείψεων κατά τους προηγούμενους μήνες.

Άρης: Τουλάχιστον τέσσερις προσθήκες ετοιμάζεται να κάνει ο Αρης στα επόμενα 24ώρα, αριθμός που πιθανόν θα αυξηθεί κρίνοντας από τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στην ομάδα, λόγω αστοχιών αλλά κυρίως λόγω των βασικών παραλείψεων κατά τους προηγούμενους μήνες.

Οι Κιτρινόμαυροι επιχειρούν να ισχυροποιήσουν το ρόστερ, παρά το γεγονός ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και η απώλεια βασικών στελεχών κόστισε. Προς αυτήν την κατεύθυνση έχει αποφασιστεί νέο “μπαράζ” μεταγραφικών κινήσεων και ουσιαστικά η δημιουργία μίας “νέας ομάδας”, αλλάζοντας τα δεδομένα και τη δομή του ρόστερ. Οι διορθωτικές κινήσεις ξεκίνησαν από την άμυνα, με τον Αρη να προσθέτει ποιότητα αλλά και ποσότητα.

Η επιστροφή του Φραν Βέλεθ θωρακίζει τα μετόπισθεν, ενώ ο διαφαινόμενος δανεισμός του 20άχρονου Βραζιλιάνου Μίσελ Αογκούστο, από την Παλμέιρας, προσθέτει ταλέντο και μια αξιόπιστη εναλλακτική πίσω από την τριάδα Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Βέλεθ. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι αυτή τη στιγμή οι Κιτρινόμαυροι δεν χρειάζεται ποσότητα, όσο ποιότητα. Τέτοια θα προσθέσει με την παρουσία του ο Ρούμπεν Πάρντο καθώς δεν αμφισβητείται η εμπειρία του και το γεγονός ότι είναι ένας χαφ με ποδοσφαιρική προσωπικότητα, ο οποίος θα ανεβάσει το επίπεδο της μεσαίας γραμμής.

  Η μαμά κατέστρεψε τη μεταγραφή διάσημου παίκτη - Eίχε ένα ασυνήθιστο αίτημα

Ο 30χρονος Ισπανός χαφ έκανε σπουδαία καριέρα σε LaLiga και LaLiga2 (Σοσιεδάδ, Λεγανές), ενώ τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά είναι περισσότερο δημιουργικού χαφ παρά παίκτη που θα καλύψει το “6”. Για εκεί υπάρχει επίσης ανάγκη από ένα μέσο, ο οποίος θα πλαισιώσει τον Ζουλ με τις πληροφορίες να θέλουν τον Αρη να έχει “λοκάρει” την περίπτωση ενός μέσου από την Πορτογαλία.

Μέσα στα επόμενα 24ώρα θα ξεκαθαρίσουν οι υποθέσεις των Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Μάρκος Πάουλο, δύο πλάγιοι επιθετικοί στους οποίους έχει πέσει το βάρος κι εφόσον επιτευχθεί το deal, τότε αναμφίβολα ο Αρης θα ανεβάσει ποιοτικά το επίπεδο και θα έχει προχωρήσει σε ουσιαστικές κινήσεις. “Στην Μπερ Σεβά αγωνιζόταν περισσότερο ως δεξιός χαφ γιατί είναι αριστεροπόδαρος. Έχει τρομερά χτυπήματα και είναι γρήγορος με την μπάλα. Θα πετύχει με τον Αρη. Κάθε χρόνο κερδίζει εμπειρίες και νομίζω τώρα έχει την ωριμότητα για να μην επηρεάζεται από τέτοιες καταστάσεις. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, δεν ήταν απλά ένας από τους κορυφαίους της Μπερ Σεβά, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος”, είπε στο Metropolis 95,5 o Γιανίβ Τούμαν, δημοσιογράφος που γνώρισε τον Σουλεϊμάνοφ από τη θητεία του στο Ισραήλ.

  Είπε “όχι” για Ισραήλ πρώην άσος του Ολυμπιακού

Πέραν των παραπάνω κινήσεων, υπάρχει σκέψη προσθήκης ενός ακόμη τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει Κουέστα και Χουτεσιώτη, ενώ προσπάθεια γίνεται για την απόκτηση επιθετικού με την υπόθεση του Φαν Βέερτ να έχει παγώσει λόγω της άρνησης της ΑΕΚ να τον παραχωρήσει. Αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει τα δεδομένα με τον Άντρε Γκρέι και τελικά ο Τζαμαϊκανός ν’ αποτελέσει δεύτερη επιλογή στο ρόστερ, αφού μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι μπορεί να βρεθεί χρυσή τομή για το συμβόλαιό του.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα λίστα Αταμάν μετά τον Μίχαϊλιουκ – Νο1 είναι ΝΒΑer με συμβόλαιο – Μόνο ο Γιαννακόπουλος τόσα λεφτά!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: