Απίστευτη αποθέωση Ντέμη σε Γιοβάνοβιτς και ΠΑΟ – Πήρε θέση για την ευκαιρία του Σπόραρ


Απίστευτη αποθέωση Ντέμη σε Γιοβάνοβιτς και ΠΑΟ – Πήρε θέση για την ευκαιρία του Σπόραρ


Διαφ.

Ο παλαίμαχος επιθετικός μίλησε τόσο για την χαμένη ευκαιρία του Σλοβένου επιθετικού κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπράγκα, ενώ παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο τεχνικό του Τριφυλλιού.

Ντέμης Νικολαΐδης: Απίστευτη αποθέωση από τον παλαίμαχο επιθετικό, κατά τη διάρκεια της εκπομπής στον bwinΣΠΟΡFM 94,6, για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Παναθηναϊκό, με τον ίδιο να αναφέρεται και στη χαμένη ευκαιρία του Σπόραρ κόντρα στη Μπράγκα.

«Δεν περίμενα τόσο καλή την Μπράγκα, εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο που βγαίνει στην επίθεση. Έχει περισσότερες λύσεις πλέον ο Παναθηναϊκός και φαίνεται. Έχει βαθύνει το ρόστερ. Μεγάλο ρόλο παίζει φυσικά και η νοοτροπία με την οποία ο προπονητής αντιμετωπίζει αυτά τα ματς. Έχουμε δείγματα του Γιοβάνοβιτς στο Τσάμπιονς Λιγκ με τον ΑΠΟΕΛ, έχει κάνει απίστευτα παιχνίδια. Κρατούσε μπάλα, έβγαινε στην επίθεση, έχει νοοτροπία θα σε παίξω στα ίσα.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με απίστευτη νοοτροπία στα ματς, παίζουν ρόλο όλο, με τι θάρρος θα βγεις μπροστά. Δεν μπήκε να κάτσει πίσω και αν μπει κάποιο γκολ μπροστά μπήκε. Έχει βγει η μεταγραφή του Μαντσίνι, είναι άλλος ποδοσφαιριστής. Ο Ιωαννίδης είναι εξελιγμένος, μπαίνει μέσα κρατάει μπάλες, δημιουργεί, πασάρει, κάνει πολλά πράγματα.

Στη Λοκομοτίβ, επειδή το γήπεδο ήταν ανώμαλο και φοβήθηκα μην το βάλω πάνω από την εστία, έβαλα το πόδι μου για να πάει ίσα-ίσα μέσα. Αλλά πήγε υπερβολικά σιγά και ένας αμυντικός την έσωσε. Ο Σπόραρ πάει να τη σβήσει, αλλά… γίνεται ρε γαμώτο αυτό. Στην προπόνηση να το πάθει αυτό, μπορεί να χάσει 2/40, δεν είναι όλα μέσα, ούτε είμαστε όλοι Μέσι. Γίνονται αυτά. Έχουμε δει τους μεγαλύτερους παίκτες να τα χάνουν αυτά. Πρέπει να του κόστισε πολύ, το θέμα είναι να το ξεπεράσει αυτό», είπε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Χουάνγκ – Φεύγει με τα… μισά κορυφαίο όνομα – Ανταλλαγή Ραντζέλοβιτς με εξτρεμάρα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: