Ατάκες… φωτιά από πρώην πρόεδρο του Άρη – "Δεν είμαι αισιόδοξος! Είπαν για μεγάλη ομάδα αλλά…"


Ατάκες… φωτιά από πρώην πρόεδρο του Άρη – “Δεν είμαι αισιόδοξος! Είπαν για μεγάλη ομάδα αλλά…”


Διαφ.

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην πρόεδρος των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε με σκληρή γλώσσα για την κατάσταση της ομάδας.

Χρήστος Κάλεν: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Άρη εξαπολύοντας «κεραυνούς για την κατάσταση στους «κιτρινόμαυρους».

«Έβαζα δικά μου χρήματα , δεν έπαιρνα από κάποιον ούτε έπαιρνα χρήματα από παίκτες και τα χρησιμοποιούσα όπως συμβαίνει τώρα. Τώρα με την γυναίκα μου κάνουμε κουμάντο την μεταφορική εταιρεία που έχουμε, όποιος δεν εργάζεται , γερνάει.

Εμένα με καίει ο Άρης. Κάποτε βγήκε η αδερφή του προέδρου, γιατί αυτός είναι τυπικά πρόεδρος, και είπε ”εμείς ήρθαμε στον Άρη για να τον κάνουμε μεγάλο”, αλλά εγώ βλέπω ότι τον κάνουν μικρότερο. Είχαν πάει να πουλήσουν τον Μπράμπετς στον Παναθηναϊκό αλλά οι αντιδράσεις του κόσμου τον σταμάτησαν, ενώ το ίδιο θα γίνει τώρα με τον Πάλμα. Αν τον πουλήσει και τα ”τσεπώσουν”, δεν ξέρω τι θα γίνει μετά και η ομάδα θα πάει για Superleague 2. Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος».

  Δείχνει δόντια ο Άρης με Μάντζιο: "Απαιτήσεις στο ντέρμπι με Ολυμπιακό"!

Για τον Μαρινάκη, ανέφερε: «Τώρα έφυγε από τον Μαρινάκη και πήγε από την άλλη μεριά. Αυτό με ενοχλεί γιατί ο Μαρινάκης είναι καλός άνθρωπος αλλά δεν ξέρω το ίδιο για τον Μελισσανίδη».

Ενώ για την πορεία του Άρη: «Ποια ευρωπαϊκή πορεία για τον Άρη; Κάθε χρόνο βγαίνει στην Ευρώπη και κάθε χρόνο βγαίνει από τον πρώτο γύρο», είπε ο Χρήστος Κάλεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Χουάνγκ – Φεύγει με τα… μισά κορυφαίο όνομα – Ανταλλαγή Ραντζέλοβιτς με εξτρεμάρα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: