Τρελάθηκαν στη Σερβία με Ζίβκοβιτς – Σούπερ αφιέρωμα στην πατρίδα του μετά το διπλό του ΠΑΟΚ


Τρελάθηκαν στη Σερβία με Ζίβκοβιτς – Σούπερ αφιέρωμα στην πατρίδα του μετά το διπλό του ΠΑΟΚ


Διαφ.

Ο Σέρβος επιθετικός ήταν και πάλι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Δικεφάλου του Βορρά κόντρα στη Χαρτς με τους συμπατριώτες του να τον αποθεώνουν με αφιερώματα.

ΠΑΟΚ: Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έκανε ένα ακόμα εντυπωσιακό παιχνίδι φέτος και οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μια σημαντική νίκη μέσα στο Εδιμβούργο κόντρα στην Χαρτς με 2-1.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου κέρδισε το πέναλτι για το 1-1 που μετέτρεψε σε γκολ ο Σβαμπ, είχε δυο τελικές εντός εστίας, ενώ κράτησε το καλύτερο για το τέλος. Στο 75ο λεπτό ο «Ζίλε» με μια φωτοβολίδα εκτός περιοχής, έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνιά των Σκωτσέζων και έδωσε το προβάδισμα στον ΠΑΟΚ ενόψει της ρεβάνης της Πέμπτης στην Τούμπα.

Σε έξι επίσημα παιχνίδια φέτος ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει πετύχει ήδη πέντε γκολ (δυο με Χάιντουκ, δυο Αστέρα Τρίπολης και ένα με Χαρτς), ενώ έχει δώσει και δυο ασίστ, όντας ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου σε αυτό το πρώτο κομμάτι της σεζόν. Η αγωνιστική έκρηξη του Σέρβου μεσοεπιθετικού την φετινή σεζόν φαίνεται από το γεγονός ότι σε ολόκληρη την περσινή σεζόν (σε 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) είχε επτά γκολ και έξι ασίστ, ενώ φέτος ήδη έχει «γράψει» πέντε γκολ.

  Αποκάλυψη για Λόβρεν και ΠΑΟΚ: "Δεν του αρέσουν τα..." - "Είναι ηγέτης"!

Τα σερβικά ΜΜΕ για μια ακόμα φορά σήμερα (25/8) ασχολούνται με τα κατορθώματα του συμπατριώτη τους στα προκριματικά του Conference League. Συγκεκριμένα η σερβική ιστοσελίδα republika.rs αναφέρει πως ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς «είναι ο ήρωας του ΠΑΟΚ που συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε».

«Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι ο ήρωας του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Σέρβος επέβαλλε την τάξη στην Σκωτία και συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κέρδισαν με σκορ 2-1 την Χαρτς στα πλέι οφ των προκριματικών του Conference League. Ήρωας της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν και πάλι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς και με γκολ στο 75′ έφερε τον θρίαμβο για τον ΠΑΟΚ», αναφέρει μεταξύ άλλων το σερβικό δημοσίευμα για τον «Ζίλε».

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Μαρινάκη για Χουάνγκ – Φεύγει με τα… μισά κορυφαίο όνομα – Ανταλλαγή Ραντζέλοβιτς με εξτρεμάρα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: