Αποκάλυψη από τον Γιώργο Τσακίρη: "Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό"!

Ο Γιώργος Τσακίρης αποκαλύπτει ότι η ΑΕΚ θα πραγματοποιήσει πολλές αλλαγές στον αγώνα της εναντίον του Πανσερραϊκού!

Αποκάλυψη από τον Γιώργο Τσακίρη: Με πολλές αλλαγές η ΑΕΚ κόντρα στον Πανσερραϊκό!


Διαφ.

Ακούστε τα νέα της ΑΕΚ από τον Γιώργο Τσακίρη.

Τα τελευταία νέα της ΑΕΚ, ενόψει του αποψινού αγώνα με τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα της για το πρωτάθλημα και φυσικά για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετέφερε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Η ΑΕΚ κάνει πρεμιέρα απόψε στο πρωτάθλημα, υποδεχόμενη τον Πανσερραϊκό, και εννοείται πως το μυαλό όλων είναι στο παιχνίδι με την Αντβέρπ. Σήμερα, όμως, έχει την πρώτη αγωνιστική υποχρέωση στην Ελλάδα, για υπερασπιστεί τον τίτλο της, με ένα σημαντικό ροτέισον που θα κάνει ο Ματίας Αλμέιδα που θα κάνει μίνιμουμ 8 αλλαγές. Θα διατηρηθεί ο Αθανασιάδης στην εστία και ο Σιντιμπέ στα δεξιά της άμυνας, ανέφερε αρχικά και μίλησε για τις πιθανές επιλογές του Αργεντινού τεχνικού για το αρχικό σχήμα.

Λέμε τα μπορεί, γιατί δεν έχει πολύ χρόνο να κάνει προετοιμασία και δουλειά ο προπονητής. Η ΑΕΚ γύρισε Τετάρτη πρωί από σερί πτήσης, από Αμβέρσα, Λιέγη στη Λιόν και από εκεί επέστρεψε στην Αθήνα στις 8 το πρωί. Αυτό όπως καταλαβαίνετε δημιουργεί μία δυσκολία δουλειάς, αφού πρέπει να ξεκουραστούν και οι παίκτες, μετά από τρία ματς σε 7 ματς και ταξίδια στο εξωτερικό, πρόσθεσε.

Όσον αφορά τον Λιβάι, εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα είναι διαθέσιμος για το ματς με τους Βέλγους και όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσει ο Πόνσε.

  Γρήγορα γκολ από Λεβερκούζεν και Μπενφίκα (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: