Αδιόρθωτος Ουάρντα! Ασύλληπτη δικαιολογία για να μην υπογράψει συμβόλαιο – Τους τρέλανε όλους – Έρχεται Ελλάδα;

Ο Ουάρντα είναι αδιόρθωτος! Έχει μια απίστευτη δικαιολογία για να μην υπογράψει συμβόλαιο και έχει τρελάνει όλους. Θα έρθει στην Ελλάδα;

Αδιόρθωτος Ουάρντα! Ασύλληπτη δικαιολογία για να μην υπογράψει συμβόλαιο – Τους τρέλανε όλους – Έρχεται Ελλάδα;


Διαφ.

Ο Αιγύπτιος άσος είχε συμφωνήσει με την κυπριακή Δόξα για να υπογράψει συμβόλαιο, αλλά τελευταία στιγμή ανέβαλε την υπογραφή συμβολαίου – Υπάρχει πληροφορία που τον θέλει να έχει συμφωνήσει με ελληνική ομάδα.

Διαβλαστε το ρεπορτάζ από την Κύπρο και το έγκυρο prothlima.com: Ο Αιγύπτιος έστησε τη Δόξα, δεν μπήκε στο ιδιωτικό τζετ για να τον φέρει στην Κύπρο από το Μαρόκο και πλέον τη λύση θα τη δώσει η FIFA.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ουάρντα συμφώνησε με την προσφυγική ομάδα για συμβόλαιο 15 χιλιάδων τον μήνα και η Δόξα έκλεισε ιδιωτικό τζετ για να τον φέρει στη Λάρνακα. Έδωσε 35 χιλιάδες ευρώ για να έρθει στην Κύπρο ο… Σεΐχης, όμως, την ώρα που έπρεπε να μπει στο αεροπλάνο, επικαλέστηκε προβλήματα ψυχικής υγείας.

“Έχω κρίσεις πανικού και πάω στο νοσοκομείο”, άκουσαν έκπληκτοι και… παλαβωμένοι όσοι τον περίμεναν να μπει στο αεροπλάνο για να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

Πάντως ο ποδοσφαιριστής σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της Δόξας, του ανέφερε πως θα εκπληρώσει την υπόσχεση του και θα έρθει στην Κύπρο συντομα. Ίδωμεν.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: