Έτοιμοι για τη νίκη οι Κίτρινοι – Με Κουέστα, Μπράμπετς o Άρης κόντρα στη Λαμία – Αυτή είναι η αποστολή του Τερζή


Έτοιμοι για τη νίκη οι Κίτρινοι – Με Κουέστα, Μπράμπετς o Άρης κόντρα στη Λαμία – Αυτή είναι η αποστολή του Τερζή


Διαφ.

Με την προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (26/8) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για την αναμέτρηση με τη Λαμία (27/8, 19:15 – «Αθανάσιος Διάκος»), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Απόστολος Τερζής έχει αρκετές απουσίες να διαχειριστεί και πάλι. Εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Ρόναλντ Ματαρίτα, οι τραυματίες Κίκε Σαβέριο και Ζαν Ζιλ Εμβοντό, αλλά και ο παροπλισμένος Αντρέ Γκρέι. Φυσικά, δεν υπολογίζεται ο Λουίς Πάλμα που έχει μεταβεί στη Σκωτία, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Σέλτικ.

Αναφορικά με τον Φραν Βέλεθ, ο 32χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ωστόσο η επιστροφή του στο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα ανακοινωθεί επίσημα τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Νταρίντα, Τζούρασεκ, Ρουπ, Πάβιτσιτς, Ντουκουρέ, Μενέντεζ, Κάρλσον, Μορόν, Ζαμόρα, Φατόρε, Χριστοδουλόπουλος, Παναγίδης, Αηδόνης.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: