Απόφαση Λουτσέσκου – Από αυτά τα πρωταθλήματα θέλει παίκτες για την επίθεση του ΠΑΟΚ


Απόφαση Λουτσέσκου – Από αυτά τα πρωταθλήματα θέλει παίκτες για την επίθεση του ΠΑΟΚ


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά μπορεί να έχει ξεκινήσει τις επίσημες υποχρεώσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα ενισχυθεί μεταγραφικά, με τον Ρουμάνο τεχνικό να έχει κάνει γνωστές τις απαιτήσεις του.

ΠΑΟΚ: Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Νάρεϊ αλλάζει την ατζέντα στην μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΟΚ, αφού πριν την επικείμενη πώληση του Γερμανού ο Δικέφαλος έψαχνε έναν εξτρέμ και τώρα φαίνεται πως θα πάει για έναν ακομα παίκτη που αγωνίζεται στην μεσοεπιθετική γραμμή, μπορεί και δυο!

Το σημείο – κλειδί για την μεταγραφική αντεπίθεση του ΠΑΟΚ ειναι ότι στις 4 Σεπτεμβρίου πρέπει να δηλώσει τους παίκτες για τους ομίλους (σε περίπτωση της πρόκρισης με Χαρτς) και θα πρέπει να κινηθεί γρηγορα, ακόμα και αν η μεταγραφική περίοδος τελειώνει στις 11 του ίδιου μηνα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SFINA.GR οι παίκτες που έχει βρει ο ΠΑΟΚ για τις θέσεις της επόιθεσης προέρχονται από τα πρωταθλήματα Βελγίου και Ολλανδίας. Παίζουν εκεί και θα πρέπει να επιλέξει έναν παίκτη ο Λουτσέσκου, για να τον φέρει ο ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

  Από τι θα φανεί πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσιάλ - "Δικαιολογίες του Πιζάρο"

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπογράφει με κορυφαίο εξτρέμ ο ΠΑΟΚ – Ραντεβού με Σαββίδη – Η Θεσσαλονικιά… καθάρισε για το συμβόλαιο!


 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: