Νικολογιάννης: "Τουλάχιστον αισχρή η διαιτησία του Διαμαντόπουλου, έξαλλος μέχρι και ο Γιοβάνοβιτς"


Νικολογιάννης: “Τουλάχιστον αισχρή η διαιτησία του Διαμαντόπουλου, έξαλλος μέχρι και ο Γιοβάνοβιτς”


Διαφ.

Οι Πράσινοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη στη φετινή Super League κόντρα στον Βόλο όμως είχαν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Έλληνα διαιτητή που βρέθηκε στη Λεωφόρο.

Τάσος Νικολογιάννης: Το δικό του σχόλιο για την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα έκανε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο έμπειρος ρεπόρτερ, όπου και μίλησε με πολύ σκληρή γλώσσα για τη διαιτησία του Διαμαντόπουλου στη Λεωφόρο.​

«Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Γιοβάνοβιτς έκανε επτά αλλαγές και δεν φάνηκε αυτό. Ήταν εντυπωσιακή κατά διαστήματα η εικόνα της ομάδας. Ό,τι ώρα ήθελε ανέβαζε και ό,τι ώρα ήθελε έριχνε ρυθμό. Είναι πολύ πιο δημιουργικός από πέρυσι ο Παναθηναϊκός και έχει σαφώς και περισσότερο βάθος στο ρόστερ του».

 

Στη συνέχεια στάθηκε στη διαιτησία: «Ήταν τουλάχιστον αισχρή η διαιτησία του Διαμαντόπουλου, ο οποίος σφύριζε σαν μεθυσμένος! Χάρισε κίτρινες, και έκανε έξαλλους τους πάντες, ακόμη και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ξέρουμε τι έκανε πέρυσι και ξέρουμε τι θα κάνει και φέτος και γιατί είναι ακόμα στους πίνακες ο συγκεκριμένος διαιτητής. Προκάλεσε όσο δεν πάει. Στόχος του ήταν να μην πάμε σε ένα ήρεμο παιχνίδι, αλλά δεν του βγήκε. Με το καλημέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα, πάντως, καταλαβαίνουμε τι πρόκειται να ζήσουμε και φέτος με τους Έλληνες διαιτητές. Και είμαστε ακόμη 1η αγωνιστική», είπε ο Τάσος Νικολογιάννης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλοι στον ΠΑΟ και ανακοίνωση με… Μελισσανίδη – “Να χαίρεται τον Διαμαντόπουλο και την ΕΠΟ” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: