Αυτό το θετικό είδε ο Αλμέιδα από την ισοπαλία της ΑΕΚ – "Δεν έμπαινε η μπάλα μέσα"


Αυτό το θετικό είδε ο Αλμέιδα από την ισοπαλία της ΑΕΚ – “Δεν έμπαινε η μπάλα μέσα”


Διαφ.

Η Ένωση δεν κατάφερε να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα με το… δεξί, όμως ο Αργεντίνος τεχνικός βρήκε και θετικό στην ισοπαλία κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Ματίας Αλμέιδα: Στο γεγονός της αναποτελεσματικότητας των παικτών της ΑΕΚ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό ο Αργεντίνος τεχνικός που παράλληλα σημείωσε ότι το αποτέλεσμα αυτό θα βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Αυτό που συμβαίνει είναι πως ξεκινήσαμε το ματς από το 2ο λεπτό. Ο αντίπαλος προηγήθηκε γρήγορα. Έπειτα κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε. Χάσαμε ακόμη και πέναλτι. 

Οι ποδοσφαιριστές κάνουν προπονήσεις κάθε μέρα. Δεν υπήρχε έλλειψη σύνδεσης. Υπήρχαν κάποια λάθη αλλά δεν άλλαξαν τη ροή του αγώνα. Κάναμε αυτά τα λάθη γιατί ήμασταν απεγνωσμένοι να επιτεθούμε. Αυτό θα μας βοηθήσει γιατί είμαστε οι νταμπλούχοι και πρέπει να δίνουμε πάντα περισσότερα», είπε ο Ματίας Αλμέιδα.

  Από τι θα φανεί πότε θα είναι έτοιμος ο Μαρσιάλ - "Δικαιολογίες του Πιζάρο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο “εκλεκτός” του Ομπράντοβιτς για ΠΑΟ – “Σκάει” 2 εκατ. ο Γιαννακόπουλος – Γλίτωσε χειρουργείο ο Μήτογλου!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: