Με… συνταγή Αστέρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά – Ετοιμάζει εκτεταμένο ροτέισον ο Λουτσέσκου


Με… συνταγή Αστέρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Κηφισιά – Ετοιμάζει εκτεταμένο ροτέισον ο Λουτσέσκου


Διαφ.

Με μια μόλις προπόνηση, τη χθεσινή ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την όποια προετοιμασία του για τον σημερινό αγώνα (27/8, 21:00) με την Κηφισιά στην Τούμπα. 

ΠΑΟΚ: Την περασμένη Πέμπτη ο Δικέφαλος κέρδισε την Χαρτς με 2-1 αλλά η δουλειά τελειώνει στις 31 Αυγούστου όπου θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στους ομίλους. Με αυτό το σκεπτικό ο Ραζβάν Λουτσέσκου σήμερα θα διαχειριστεί το ματς όπως έκανε και στην νικηφόρο πρεμιέρα απέναντι στον Αστέρα. 

Τότε, λίγες μέρες μετά το ματς με την Χάιντουκ και λίγο πριν η ομάδα ταξιδέψει στην Σκωτία, έδωσε ευκαιρίες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές του οι οποίοι και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο. Αυτή τη φορά φυσικά έχει την ευχέρεια να βάλει και παίκτες που για διαφορετικούς λόγους είχαν απουσιάσει από το ματς του Conference League. Ετσι τόσο ο Μπάμπα, όσο και οι Οζντόεφ είναι στην αποστολή και αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα. 

Εκτεταμένο rotation

Από τον καταρτισμό της αποστολής μπορεί κανείς να συμπεράνει πως ο Λουτσέσκου θα προχωρήσει σε αλλαγές. 

  Ακόμα δεν έχουν καταλάβει τι παίκτη πήρε ο Παναθηναϊκός

Ουσιαστικά αναμένεται να αλλάξει όλη την τετράδα στην άμυνα. Ο Εκόνγκ με τον Κουλιεράκη έμειναν εκτός αποστολής και αυτό σημαίνει πως ο Μιχαηλίδης με τον Νάσμπεργκ που έπαιξαν στο τελευταίο κομμάτι στο ματς με τον Αστέρα θα είναι το κεντρικό δίδυμο. 

Ο Λουτσέσκου άφησε εκτός τον Σάστρε και ο Λύρατζης αναμένεται να ξεκουράσει τον Κεντζιόρα. Ο Οζντόεφ αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του ως βασικός ξεκουράζοντας τον Σβαμπ και ο Τσιγγάρας θα είναι δίπλα του. 

Μπροστά; Ο Τόμας Μουργκ που ήταν εξαιρετικός στο ματς με τον Αστέρα θα είναι πίσω από τον Μπράντον Τόμας με τον Αντρια Ζίβκοβιτς στο ένα άκρο και τον Νάρεϊ στο άλλο άκρο! 

Ο Γερμανοτογκολέζος όχι μόνο είναι στην αποστολή αλλά προβάρει και φανέλα βασικού. Η καλύτερη απάντηση σε όσους βιάστηκαν να θεωρήσουν δεδομένο πως έχει το μυαλό του στη μεταγραφή και δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Δικεφάλου.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… κάγκελα η ΑΕΚ: “Απίθανα και χυδαία, ρεσιτάλ αλητείας! Ποιο ντου; Καραγκιόζηδες και… Μίκι Μάους”!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: