Απίθανη αποθέωση Πισάρο στο Μεξικό παρά τη γκέλα της ΑΕΚ – "Πρωταγωνιστής, ανακτά το επίπεδό του" (ΦΩΤΟ)


Απίθανη αποθέωση Πισάρο στο Μεξικό παρά τη γκέλα της ΑΕΚ – “Πρωταγωνιστής, ανακτά το επίπεδό του” (ΦΩΤΟ)


Διαφ.

Φοβερή αποθέωση από τα Μέσα του Μεξικό για τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης μετά την εμφάνισή του στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ: Μπορεί η Ένωση να μην κατάφερε να μπει με το… δεξί στο φετινό πρωτάθλημα, μένοντας στο 1-1 κόντρα στον Πανσερραϊκό, όμως η εμφάνιση του Ροντόλφο Πισάρο έκανε τους συμπατριώτες του να τον αποθεώσουν σε αφιέρωμα, σημειώνοντας ότι έχει αρχίσει να βρίσκει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό.

«Εκμεταλλεύεται την ευκαιρία που του έδωσε ο Αλμέιδα, ξεχώρισε παρά την ισοπαλία», αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, ενώ η ιστοσελίδα tudn, τονίζει μεταξύ άλλων πως «ο Πισάρο έλαμψε με την ΑΕΚ κερδίζοντας δύο πέναλτι στο ντεμπούτο στο πρωτάθλημα από τα οποία δόθηκε το ένα ενώ είχε και δοκάρι. Ο Μεξικανός ξεκίνησε για πρώτη φορά με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα και ήταν στα… χάιλαιτς».

Την ίδια στιγμή η  Record σημειώνει: «Ο Πισάρο ξεχώρισε στον αγώνα με τον Πανσερραϊκό αλλά η ομάδα του έμεινε στην ισοπαλία. Τόσο ο Πισάρο όσο και ο Πινέδα επιδιώκουν να είναι οι μεγάλες μορφές της ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν. Ο Πισάρο φαίνεται να έχει ξαναβρεί το καλό του επίπεδο ξεκινώντας βασικός»

  Με το πόδι στο γκάζι Βίλα, Γιουβέντους - Εμφατικές νίκες στην πρεμιέρα (vd)

«Ο Πισάρο ανακτά το επίπεδό του! Ο Πιζάρο κέρδισε δύο πέναλτι, αλλά το VAR πήρε πίσω το ένα. Ενώ φαινόταν ότι η καριέρα του Πισάρο θα… ξεχαστεί μετά την αποτυχία του στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Μεξικανός εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του έδωσε ο Ματίας Αλμέιδα και ήταν πρωταγωνιστής», σημειώνει η στοσελίδα mediotiempo για την εμφάνιση του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Σλούκας ούτε Μαντζούκας – Αυτός είναι ο Έλληνας που… τρέλανε τον Αταμάν – “Διώχνει” διεθνή από ΠΑΟ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: