Κρατάει τη νίκη του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου – "Μας δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση" – Ατάκα για τις αλλαγές


Κρατάει τη νίκη του ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου – “Μας δίνει έξτρα αυτοπεποίθηση” – Ατάκα για τις αλλαγές


Διαφ.

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του έδειξαν θέληση και διάθεση να φτάσουν στη νίκη στάθηκε κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του ο τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά μετά τον αγώνα με την Κηφισιά.

Ραζβάν Λουτσέσκου: Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δύσκολα με 2-1 την Κηφισιά και ο Ρουμάνος τεχνικός μετά το τέλος του παιχνιδιού στάθηκε στη θέληση των παικτών του να πάρουν τους 3 βαθμούς, ενώ σημείωσε ότι αυτά τα αποτελέσματα δίνουν στο σύνολο αυτοπεποίθηση.

Για το τι δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ σήμερα: «Δύο πράγματα με… εκνευρίζουν, οι συνεντεύξεις μετά τα παιχνίδια και οι μετεγγραφικές περίοδοι. Δεν είναι δίκαιο να μιλάμε για νεοφώτιστες ομάδες, το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, υπάρχουν ομάδες δυνατές και περίπλοκες να τις αντιμετωπίσεις. Κάθε ομάδα νεοφώτιστη έχει ποδοσφαιριστές με εμπειρία που κάνουν περίπλοκα τα πράγματα. Αυτή είναι η κατάσταση. Μιλήσαμε για την ιδιαιτερότητα του παιχνιδιού, η Κηφισιά δεν είχε τίποτα να χάσει.

Εμείς έχοντας ξοδέψει πολύ ενέργεια την Πέμπτη και ένα δύσκολο ταξίδι την Παρασκευή, ήρθαμε στο σημερινό παιχνίδι χωρίς τον καλύτερο δυνατό ρυθμό. Το ελέγχαμε πλήρως το παιχνίδι, ήρθε το 1-0 αλλά δεν κάναμε το 2-0, υπάρχουν καταστάσεις που μπορεί να μπλέξεις. Το πιο σωστό αποτέλεσμα θα ήταν ένα καθαρό σκορ, με 2-0.

Για το τι του άρεσε: «Κρατάω τους τρεις βαθμούς και τη θέληση παρόλο που δεν είχαμε τον καλύτερο ρυθμό και τη διάθεση που μας οδήγησε στη νίκη σήμερα».

Για το αν θα προτιμούσε να μην έχει αγωνιστική δράση η ομάδα ώστε να είναι πιο φρέσκια ενόψει της ρεβάνς με τη Χαρτς (31/8): «Έτσι ήταν σχεδιασμένο, να παίξουμε, κάναμε τη νίκη που θέλαμε και πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα γίνονται αναβολές παιχνιδιών. Είμαι ικανοποιημένος που παίξαμε, κερδίσαμε και είναι μία νίκη που δίνει μία έξτρα αυτοπεποίθηση σε όλο το σύνολο», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

  Θλάση ο Γκαρσία, χάνει το ντέρμπι! Θέμα και με Άμραμπατ στη ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το Νο1 φαβορί για Άρη – Φήμες για κορυφαίο Έλληνα κόουτς – Οργή Καρυπίδη για σενάρια πώλησης της ΠΑΕ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: