Έφτασε και ο "μπόμπερ" για τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Έφτασε και ο “μπόμπερ” για τον Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

“Πάτησε” Ελλάδα για λογαριασμό των Πράσινων και τίθεται στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Top Price Μετάλλιο Ελλάδα και 1ος πασέρ Τόμας Γουόκαπ στο Pamestoixima.gr [pipeline] 21+

Αφίξεων… συνέχεια στον Παναθηναϊκό, καθώς σήμερα (28/8) το πρωί έφτασε στην Αθήνα και ο Κάιλ Γκάι.

Μετά τους Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι, Λούκα Βιλντόζα, Τζέριαν Γκραντ και τον κόουτς Εργκίν Αταμάν, στην Ελλάδα αφίχθη και ο Αμερικανός σουτέρ, ο οποίος αποκτήθηκε από την Μπανταλόνα, διαγράφοντας τρομερή περσινή σεζόν.

Ο Γκάι πήρε μεταγραφή για την ισπανική ομάδα το καλοκαίρι του 2022, αγωνιζόμενος μαζί της στο Eurocup όπου μέτρησε 11.8 πόντους, 2.6 ασίστ και 1.7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 21 αγώνες. Στην ACB έπαιξε σε 40 παιχνίδια έχοντας 12.8 πόντους, 2.1 ασίστ και 1.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ εντυπωσίασε κατά τη διάρκεια των πλέι οφ στις αναμετρήσεις με τη Real Madrid.

Μάλιστα, στην πρώτη αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης πρωταγωνίστησε στη νίκη της Μπανταλόνα στη Μαδρίτη (83-93) και σε 31:40 έγραψε 30 πόντους με 8/13 τρίποντα και πέντε ασίστ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ούτε Σλούκας ούτε Μαντζούκας – Αυτός είναι ο Έλληνας που… τρέλανε τον Αταμάν – “Διώχνει” διεθνή από ΠΑΟ!

 
 

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

  Πού θα δούμε τις ματσάρες του Champions League - Όλες οι μεταδόσεις

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: