Απολαυστικός Καρύδας: Να αποφύγει την κατάρα του….17-32 η Ελλάδα


Απολαυστικός Καρύδας: Να αποφύγει την κατάρα του….17-32 η Ελλάδα


Διαφ.

Ο Δημήτρης Καρύδας γράφει για τον αποκλεισμό σοκ της Γαλλίας, την κατάρα του….17-32 και ένα Μουντομπάσκετ που απειλεί να γίνει η απόλυτη παγίδα για τα φαβορί.

Top Price Μετάλλιο Ελλάδα και 1ος πασέρ Τόμας Γουόκαπ στο Pamestoixima.gr | 21+

Ένα τέταρτο μετά τη λήξη του τελευταίου αγώνα της ημέρας στα δημοσιογραφικά θεωρεία του Mall of Asia επικρατούσε μια ασυνήθιστη ταραχή και πολυκοσμία! Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είχαν μείνει στις θέσεις τους και παρακολουθούσαν με live streaming τα τελευταία δύο λεπτά του αγώνα της Γαλλίας με τη Λετονία στη Τζακάρτα. Και το τελικό αποτέλεσμα έγινε δεκτό με ποικίλες όσες και διαφορετικές αντιδράσεις. Οι Λιθουανοί που μάλλον ελπίζουν για ένα μετάλλιο άρχισαν να πανηγυρίζουν βλέποντας ένα βασικό διεκδικητή να μένει εκτός συνέχειας, οι υπόλοιποι αρχίζαμε να σχολιάζουμε ένα αποτέλεσμα που έμοιαζε απίθανο και με τον τρόπο που ήρθε αλλά και με τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί. Το βλέπαμε να έρχεται; Μάλλον όχι παρά το τραγικό δεύτερο ημίχρονο της πρεμιέρας όπου οι Γάλλοι σκόρπισαν στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα από τον υπερηχητικό Καναδά.

  Καμπανάκι για Λόβρεν από τη Γαλλία: Δεν είναι ο ίδιος μετά τον τραυματισμό

Διαβάστε περισσότερα στο Novasports.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: