"Βόμβα" από τον πρόεδρο της Μπεσίκτας – Θέλει… χρυσάφι για να δώσει τον Μουλέκα – "Πάγωσαν" στον ΠΑΟΚ


“Βόμβα” από τον πρόεδρο της Μπεσίκτας – Θέλει… χρυσάφι για να δώσει τον Μουλέκα – “Πάγωσαν” στον ΠΑΟΚ


Διαφ.

Την περίπτωση του Τζάκσον Μουλέκα εξετάζει ο ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει το κενό που αφήνει ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. 

ΠΑΟΚ: Την περίπτωση του Τζάκσον Μουλέκα εξετάζει ο ΠΑΟΚ για να αντικαταστήσει το κενό που αφήνει ο Κάλεντ Νάρεϊ, ο οποίος πλέον θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. 

Πρόκειται για τον 23χρονο Κονγκολέζο μεσοεπιθετικό, ο οποίος αγωνίστηκε στο τουρκικό Πρωτάθλημα για λογαριασμό της Μπεσίκτας. Ο Δικέφαλος θέλει να τον κάνει δικό του με δανεισμό και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι που είναι κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. 

Τη φετινή σεζόν έχει καταγράψει επτά συμμετοχές, πετυχαίνοντας μάλιστα τρία γκολ στα προκριματικά του Conference League. 

Πάντως, σε δηλώσεις του στο τούρκικο «Fil Goal», ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Αχμέτ Νουρ Τσεμπί, ξεκαθάρισε πως μόνο με 10 εκατ. ευρώ θα μπει σε συζητήσεις για να παραχωρήσει τον Μουλέκα.  

«Δεν θα διαπραγματευτούμε για την πώληση του Τζάκσον Μουλέκα. Πόσα θέλουμε για να τον παραχωρήσουμε; Αν μας φέρουν δέκα εκατομμύρια ευρώ, θα επιτρέψουμε στον Μουλέκα να φύγει». Το συμβόλαιο του 23χρονου άσου λήγει το καλοκαίρι του 2027 με τους ”αετούς”. 

  Αυτόν ετοιμάζει βασικό ο Μεντιλίμπαρ - Ο λόγος που έμεινε ο Ανδρούτσος

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:“Νέος” Αραούχο για Ολυμπιακό! Ξεχωρίζει για τη διάπλασή του – Γρήγορος, δυναμικός & υπερβολικά ντριμπλέρ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: