Έτοιμος να πατήσει Τούμπα ο Μάρκος Αντόνιο – "Τα βρήκαν ΠΑΟΚ και Λάτσιο" – Τι περιλαμβάνει η συμφωνία


Έτοιμος να πατήσει Τούμπα ο Μάρκος Αντόνιο – “Τα βρήκαν ΠΑΟΚ και Λάτσιο” – Τι περιλαμβάνει η συμφωνία


Διαφ.

Λεπτομέρειες απέμειναν προκειμένου ο Μάρκος Αντόνιο να γινει παίκτης του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα γράφονται στα ιταλικά ΜΜΕ και με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της Λάτσιο!

ΠΑΟΚ: Λεπτομέρειες απέμειναν προκειμένου ο Μάρκος Αντόνιο να γινει παίκτης του ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα όσα γράφονται στα ιταλικά ΜΜΕ και με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της Λάτσιο!Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lalaziosiamonoi.it η ιταλική ομάδα τα βρήκε με τον Δικέφαλο για να δανεισμό του 23χρονου χαφ με προαιρετική οψιόν αγοράς 6.500.000 ευρώ το επόμενο καλοκαίρι και σύντομα θα υπάρχουν ανακοινώσει για τον πρώην παίκτη της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Στο δημοσίευμα ανφέρεται πως από την πλευρά τους οι «λατσιάλι» προσπάθησαν να βάλουν υποχρεωτική οψιόν αγοράς, αλλά τελικά παρέμειναν τα «θέλω» του ΠΑΟΚ, σε μια μεταγραφή που όπως γράφεται στα ιταλικά ΜΜΕ κάνει τους πάντες χαρούμενους.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει :

  Επίσημο του Αραούχο - Πού ανακοινώθηκε! (ΦΩΤΟ)

«Ο Μάρκος Αντόνιο βρίσκεται πολύ κοντά την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Αυτή την ώρα καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στον ελληνική ομάδα. Ο σύλλογος που τον ήθελε πρώτο και περισσότερο από τους άλλους τελικά κέρδισε. Η συμφωνία με τη Λάτσιο βρέθηκε στη βάση δανείου με δικαίωμα αγοράς για 6.500.000 ευρώ.

Ο Λοτίτο (σ.σ πρόεδρος της Λάτσιο) προσπάθησε με κάθε τρόπο να εισαγάγει την υποχρεωτική οψιόν αλλά οι Έλληνες σήκωσαν το τείχος και κατάφεραν να διατηρήσουν την προαιρετική ρήτρα. Ο ανταγωνισμός από τη Φενέρμπαχτσε και τη Γαλατασαράι , που είχαν προσπαθήσει να μπουν στη διαπραγμάτευση, ηττήθηκε. Με τον ερχομό των Καμάντα, Ροβέλα και τώρα Γκεντουζί η Λάτσιο έπρεπε να τακτοποιήσεις τις αποχωρήσεις στο ρόστερ της.

Μετά τον Άκπα-Άκπρο που μετακόμισε στη Μόντσα, σύντομα θα επισημοποιηθεί και η μεταγραφή του πρώην παίκτη Σαχτάρ Ντόνετσκ στον ΠΑΟΚ. Κάπως έτσι τελειώνει η εμπειρία του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή με τη φανέλα της Λάτσιο μετά από μόλις μία σεζόν, ακόμα κι αν η φόρμουλα θα μπορούσε να αφήσει ανοιχτό παράθυρο για επιστροφή στην ομάδα το επόμενο καλοκαίρι. Προς το παρόν, όμως , ο Μάρκος Αντόνιο αποχωρεί ξανά από τον ΠΑΟΚ , μια νέα περιπέτεια που κάνει τους πάντες χαρούμενους».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφικό “ντου” από Σαββίδη: Ανάρτηση… φωτιά από το εξωτερικό – “Κλείνει” ακόμα έναν παίκτη ο ΠΑΟΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: