Θέλει να γυρίσει "σελίδα" με το… καλημέρα ο Μάντζιος – Αυτά είπε στους παίκτες του Άρη


Θέλει να γυρίσει “σελίδα” με το… καλημέρα ο Μάντζιος – Αυτά είπε στους παίκτες του Άρη


Διαφ.

Ο Έλληνας τεχνικός είναι και επίσημα στους Κίτρινους από το απόγευμα της Τρίτης (29/8) με τον ίδιο να δίνει το παρών στην απογευματινή προπόνηση και να προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών του.

Άρης: Ο Άκης Μάντζιος έκανε την πρώτη του προπόνηση με τον Άρη, αλλά πριν από την έναρξη αυτής έγινε και η… απαραίτητη παρουσίασή του στους παίκτες, από τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργο Γκουγκουλιά. Ο τελευταίος έκανε τις απαραίτητες… συστάσεις προς τους παίκτες, λέγοντας για τον 54χρονο τεχνικό:

Φέραμε τον καλύτερο Έλληνα προπονητή. Ξέρει την ομάδα γατί ήταν και παίκτης της. Πριν 1.5 χρόνο ήταν προπονητής μας και μαζί του ο Άρης τερμάτισε δυο φορές στην 3η θέση. Όλοι μαζί πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να αντιστρέψουμε την κατάσταση”, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα όσα (δεν) έγιναν στη Λαμία:

Ήταν απαράδεκτη η εικόνα στην Λαμία ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος μαζί μας και έχει δίκιο. Είναι υποχρέωση μας να τον ζεστάνουμε ξανά και η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή. Η νίκη είναι μονόδρομος”.

  Ο αριστερός μπακ του Γενάρη στο Λιμάνι - Η απάντηση στο "γιατί Ανδρούτσος"

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μάντζιος, ο οποίος μιλώντας προς τους ποδοσφαιριστές, τους είπε μεταξύ άλλων:

Έχω δει όλα τα παιχνίδια του Άρη φέτος κι αυτό που θέλω να πω είναι ότι αδικήσατε τους εαυτούς σας και την ομάδα. Τραβάμε γραμμή όμως. Ό,τι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει. Από σήμερα θέλω να σηκώσετε το κεφάλι και να δουλέψετε στο 100% για να αλλάξουμε την κατάσταση . Εγώ πιστεύω στην ομάδα γι’ αυτό είμαι εδώ . Θέλει καρδιά και ψυχή. Χρειάζεται αντίδραση εδώ και τώρα και την Κυριακή δεν υπάρχει άλλο αποτελέσματα από τη νίκη”.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκα-φωτιά Αταμάν για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα – Αποκάλυψη για Γιαννακόπουλο και μεταγραφή NBAer!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: