Νέα δεδομένα τον Άρη παρά τις διαψεύσεις – Βάζει… συμπαίκτη ο Καρυπίδης; – Τι ισχύει


Νέα δεδομένα τον Άρη παρά τις διαψεύσεις – Βάζει… συμπαίκτη ο Καρυπίδης; – Τι ισχύει


Διαφ.

Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο όργιο φημών που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες και αφορούν το μετοχικό ή ακόμη και το ιδιοκτησιακό μέλλον της ΠΑΕ Αρης… αναζητείται και η κανονικότητα, δεν αμφισβητείται όμως η ύπαρξη επαφών του Θόδωρου Καρυπίδη με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματίας ο οποίος σκέφτεται να επενδύσει στην ΠΑΕ Αρης μέσω της απόκτησης μέρους των μετοχών.

Άρης: Η αλήθεια είναι ότι μέσα στο όργιο φημών που εξελίσσεται τις τελευταίες ώρες και αφορούν το μετοχικό ή ακόμη και το ιδιοκτησιακό μέλλον της ΠΑΕ Αρης… αναζητείται και η κανονικότητα, δεν αμφισβητείται όμως η ύπαρξη επαφών του Θόδωρου Καρυπίδη με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματίας ο οποίος σκέφτεται να επενδύσει στην ΠΑΕ Αρης μέσω της απόκτησης μέρους των μετοχών.

Στις τελευταίες τέσσερις ημέρες, η ΠΑΕ Αρης διέψευσε δύο επενδυτικά ενδιαφέροντα. Η αρχή έγινε με το δημοσίευμα που αφορούσε τους ιδιοκτήτες του Αστέρα Τρίπολης και το δεύτερο ενέπλεκε γνωστό Σέρβο επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στην Ελλάδα στον τομέα των επικοινωνιών και του real estate έχοντας παράλληλα στην κατοχή του ένας από τους μεγαλύτερους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς της Ανατολικής Ευρώπης αλλά και ποδοσφαιρικά club. Η διάψευση της ΠΑΕ συνοδεύτηκε με τη μη ύπαρξη επαφών για την παραχώρηση είτε του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών είτε μέρους αυτών.

Πληροφορίες της «Μ» και του Metrosport.gr όντως δεν επιβεβαιώνουν κανένα από τα δύο παραπάνω σενάρια, εντούτοις, αναφέρουν ότι πράγματι υπάρχει μια ανοιχτή συζήτηση με Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία για την απόκτηση μετοχών σε ποσοστό της τάξεως του 30%, περίπτωση την οποία είχε αναφέρει η «Μ» και το Metrosport.gr, και στο παρελθόν και προφανώς αναθερμάνθηκε. 

  Ξεκάθαρος γνωστός ηθοποιός: Είμαι φανατικός ΠΑΟ, κοροϊδεύω τους Ολυμπιακούς

Κατά τις ίδιες πηγές, πρόκειται για τον ίδιο επιχειρηματία για τον οποίον ο Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να είπε ότι θα είναι στο «Κλ. Βικελίδης» στον εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης με σκοπό την τελική συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες δεν έχει τεθεί ζήτημα πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρίας αλλά η συμμετοχή του σε αυτή με την απόκτηση ποσοστού το οποίο όμως δεν θα «αμφισβητεί» την εταιρική κυριαρχία της Amani Swiss, μεγαλομετόχου εταιρίας συμφερόντων της οικογένειας Καρυπίδη.

Είναι σαφές εν τέλει ότι στην παρούσα στιγμή τόσο ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Αρης όσο και η αδερφή του, Ειρήνη Καρυπίδη, δείχνουν να προσανατολίζονται στη λύση της συμμετοχής στη χρηματοδότηση της εταιρίας κι ενός τρίτου προσώπου. Βέβαια, η ΠΑΕ Αρης διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια περί της ύπαρξης «συμπαίκτη» και κατά τις πληροφορίες της «Μ» ακόμη κι αν ολοκληρωθεί το deal, δεν θα αλλάξει κάτι επί της ουσίας, δηλαδή, ως προς την ευθύνη των αποφάσεων και τον τρόπο διοίκησης της εταιρίας καθώς αυτός θα παραμείνει στην οικογένεια Καρυπίδη.

  Δεν εμπιστεύεται Ντραγκόφσκι ο Αλόνσο - Ούτε με... Μέσι έτσι ο Παναθηναϊκός

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το λάθος Γιοβάνοβιτς δεν ήταν ο Ιωαννίδης – Σηκώνεις τα χέρια ψηλά στον Παναθηναϊκό… μεγαθήριο η Μπράγκα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: