Αποκλεισμός για Ελλάδα! Δεν έκανε την υπέρβαση, βαριά ήττα από Λιθουανία – Μόνος του ο Γουάκαπ (Vid)


Αποκλεισμός για Ελλάδα! Δεν έκανε την υπέρβαση, βαριά ήττα από Λιθουανία – Μόνος του ο Γουάκαπ (Vid)


Διαφ.

Το πάλεψε για τριάντα λεπτά η Εθνική, όμως έχασε στο τέλος με… κάτω τα χέρια 92-67 από τους Λιθουανούς και πλέον δεν έχει ελπίδες για να συνεχίσει στην διοργάνωση. Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Γουόκαπ, όσο άντεξε από την κούρασε, πάλεψε για ένα ημίχρονο ο Λαρεντζάκης.

Σούπερ προσφορά για το Λιθουανία-Ελλάδα | 21+

Η Εθνική Ελλάδας αποχαιρέτησε τις ελπίδες της για πρόκριση στους 8 του Μουντομπάσκετ 2023, μετά την ήττα που γνώρισε με 92-67 από τη Λιθουανία.

Η Ελλάδα ήταν μπροστά στο σκορ με 4 πόντους στο ημίχρονο (43-39), όμως στο δεύτερο μέρος “κατέρρευσε”, με αποτέλεσμα να ηττηθεί με 25 πόντους διαφορά.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη θα πει “αντίο” στο Μουντομπάσκετ στην αναμέτρηση της Κυριακής (3/9, 11:40) κόντρα στο Μαυροβούνιο, που όμως δεν έχει καμία βαθμολογική σημασία.

Κορυφαίος για την Εθνική μας ήταν ο Τόμας Γουόκαπ με 21 πόντους, 8 ριμπάουντ και 7 ασίστ, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος σημείωσε 17 πόντους.

  Κιτρινόμαυρο το "Ελ. Βενιζέλος" - Live Stream η άφιξη του Μαρσιάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 39-43, 64-58, 92-67

Περισσότερα σε λίγο…

Το Μουντομπάσκετ 2023 στο Pamestoixima.gr

Το Μουντομπάσκετ 2023 με κορυφαίες αποδόσεις* σε δεκάδες αγορές για στοίχημα.
Στο Pamestoixima.gr ηεμπειρία του στοιχήματος αναβαθμίζεται με νέες δυνατότητες και λειτουργίες, ειδικές αγορές για παίκτες & εθνικές ομάδες και προσφορές* για όλους!
Το στοίχημα μπάσκετ είναι στο Pamestoixima.gr.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: