Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Σουλεϊμάνοφ στον Άρη – Τι απομένει για το οριστικό deal


Στην τελική ευθεία η μεταγραφή του Σουλεϊμάνοφ στον Άρη – Τι απομένει για το οριστικό deal


Διαφ.

Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Άρη και το θέμα φέρεται να είναι αρκετά προχωρημένο, όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις στη Ρωσία ο Θόδωρος Καρυπίδης.

 

Άρης: Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ αποτελεί μεταγραφικό στόχο του Άρη και το θέμα φέρεται να είναι αρκετά προχωρημένο, όπως παραδέχθηκε σε δηλώσεις στη Ρωσία ο Θόδωρος Καρυπίδης.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν λοκάρει στον Ρώσο εξτρέμ, σε μία μεταγραφή, που όπως όλα δείχνουν θα “κλειδώσει” μέσα στις επόμενες ημέρες. Σε πρώτη φάση, υφίσταται το θέμα με τη βίζα του. Υπάρχουν κάποιες γραφειοκρατικές διαδικασίες, που καθυστερούν απ’ ότι φαίνεται, με την τελευταία ενημέρωση από την ΠΑΕ Άρης να αναφέρει πως γίνονται προσπάθειες για να λυθεί το όποιο ζήτημα υπάρχει.

Από εκεί και πέρα, στο κομμάτι που αφορά στην τιμωρία του ποδοσφαιριστή, οι Κιτρινόμαυροι έχουν κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να διευκρινιστεί τι ακριβώς ισχύει και λογικά μόλις υπάρξει επίσημη ενημέρωση θα την κοινοποιήσουν. Σε κάθε περίπτωση όμως, φαίνεται πως το θέμα του Σουλεϊμάνοφ θα προχωρήσει, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για δανεισμό του από την Κράσνονταρ, με οψιόν αγοράς στο 1 εκατ. ευρώ για το επόμενο καλοκαίρι.

  Αυτό το ζητούμενο του Αλόνσο με Σέρρες - Τι ισχύει με Ουναΐ

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης-αποκάλυψη για Εθνική στη Μανίλα – “Έγκλημα” για ΠΑΟ και Ολυμπιακό – Έρχεται για… αντι-Σλούκας!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: