Όλο και πιο κοντά σε Χακσαμπάνοβιτς ο ΠΑΟΚ – Τόσα χρόνια συμβόλαιο του προτείνει


Όλο και πιο κοντά σε Χακσαμπάνοβιτς ο ΠΑΟΚ – Τόσα χρόνια συμβόλαιο του προτείνει


Διαφ.

Ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες ασχολείται πολύ ζεστά με την απόκτηση του Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Σκωτία βρισκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σέλτικ για την κανονική μεταγραφή του.

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ τις τελευταίες ώρες ασχολείται πολύ ζεστά με την απόκτηση του Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Σκωτία βρισκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Σέλτικ για την κανονική μεταγραφή του.

Όπως αναφέρει η σκωτσέζικη ιστοσελίδα footballscotland.co.uk ο 24χρονος Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει με τον Δικέφαλο για συμβόλαιο τετραετους διαρκείας και το deal για την απόκτηση του θα ανακοινωθεί σύντομα!

«Ο Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, με το ποσό των 1.700.000 λιρών (2.000.000 ευρώ περίπου). Ο Μαυροβούνιος winger, βλέπει την έξοδο από την Σέλτικ πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου που τελειώνει σήμερα και έχει στα χέρια του την προσφορά του ΠΑΟΚ. Το Football Scotland γνωρίζει πως στο τραπέζι βρίσκεται για τον Χακσαμπάνοβιτς μια πρόταση τεσσάρων ετών , από τον ΠΑΟΚ με την Σέλτικ να θέλει να ισορροπήσει τα χρήματα που έδωσε πέρσι για να τον αποκτήσει από την Ρούμπιν Καζάν το περασμένο καλοκαίρι», αναφέρει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της σκωτσέζικης ιστοσελίδας.

  Γκολάρα από τον Κοσίδη με Πούστσα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αναμφίβολα οι επόμενες ώρες ειναι κρίσιμες για την μεταγραφή του Μαυροβούνιου στον ΠΑΟΚ, με τον χρονο να πιέζει αφού την Δευτέρα θα πρέπει ο Δικέφαλος να δηλώσει στην UEFA την λιστα για τους αγώνες με Αιντραχτ, Ελσίνκι και Αμπερντίν για τον 7ο ομιλο στο Conference League.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παίκτης-αποκάλυψη για Εθνική στη Μανίλα – “Έγκλημα” για ΠΑΟ και Ολυμπιακό – Έρχεται για… αντι-Σλούκας!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: