Έδειξε χαρακτήρα η Γουέστ Χαμ – Διπλό στην έδρα της Λούτον και… κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)


Έδειξε χαρακτήρα η Γουέστ Χαμ – Διπλό στην έδρα της Λούτον και… κορυφή (ΒΙΝΤΕΟ)


Διαφ.

Την τρίτη τους νίκη σε τέσσερα παιχνίδια πέτυχαν τα Σφυριά, που χωρίς να έχουν κανένα πρόβλημα πέρασαν με 1-2 από την έδρα της Λούτον, με τους Μπόουεν και Ζουμά να σκοράρουν, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι, που μείωσαν στις καθυστερήσεις με τον Αντερσεν, παραμένουν ακόμα χωρίς βαθμό στην Premier League και βρίσκονται στην τελευταία θέση.

Premier League: Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο η Γουέστ Χαμ πέρασε νικηφόρα με 2-1 από το «Κένιλγουορθ Ρόουντ» απέναντι στη νεοφώτιστη Λούτον, στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Αγγλία.

Τα «Σφυριά», ένας από τους αντίπαλους του Ολυμπιακού στον Α΄ όμιλο του Europa League, έφτασαν στους 10 βαθμούς και πέρασαν στην πρώτη θέση της κατάταξης, με παιχνίδι περισσότερο από την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι που υποδέχεται το Σάββατο (2/9) τη Φούλαμ.

  Παίκτης "πιάστηκε" ντοπέ με μαριχουάνα μετά από ματς με την ΑΕΚ!

Το σκορ άνοιξε ο Τζάροντ Μπόουεν στο 37ο λεπτό, για να διπλασιάσει στο 85΄ ο Κουρτ Ζούμα και να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Μαντς Άντερσεν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Ντέιβιντ Μόιες χρησιμοποίησε τους, Αρεολά, Κουφάλ, Έμερσον, Ζούμα, Αγκέρντ, Άλβαρες, Γουόρντ-Πράους, Μπόουεν, Μπενραμά (71΄ Φορνάλς), Πακετά (90΄ Κούντους), Αντόνιο (80΄ Ινγκς). 

Ο Ντίνος Μαυροπάνος δεν ήταν στην αποστολή των «Σφυριών», καθώς παραμένει τραυματίας.


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: