"Κλειδί τα τέσσερα ματς με Ελσίνκι-Αμπερντίν για ΠΑΟΚ – Αλλάζει η μισή 11άδα με ΟΦΗ"


“Κλειδί τα τέσσερα ματς με Ελσίνκι-Αμπερντίν για ΠΑΟΚ – Αλλάζει η μισή 11άδα με ΟΦΗ”


Διαφ.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει τη διάκριση στο Conferemce League αλλά συνεχίζει να έχει θέμα μεσοεπιθετικά και μίλησε για το πλάνο του ματς με τον ΟΦΗ.

Τα αποτελέσματα των αγώνων με τις Ελσίνκι και Αμπερντίν θα κρίνουν εν πολλοίς το αν ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του φετινού Conferemce League, όπως τόνισε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ πως αντιμετωπίζουν οι Γερμανοί την διαδικασία Πέμπτη-Κυριακή, σοβαροί είναι σε γενικές γραμμές. Θεωρητικά η Άιντραχτ είναι η καλύτερη ομάδα, το κλειδί είναι τα τέσσερα ματς τις άλλες δύο ομάδες. Αν καταφέρει ο ΠΑΟΚ και είναι τόσο καλός και σοβαρός στο ξεκίνημα, γιατί θέλει την διάκριση και να προχωρήσει στην διοργάνωση, έχει διψήφιο αριθμό πόντων, θα πάει να διεκδικήσει την πρωτιά με την Άιντραχτ. Αν καταφέρει και κερδίσει στην Φινλανδία, όπως έκανε και στην Σκωτία στο πρώτο του ματς, θα στείλει μήνυμα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

  Tρίτο γκολ η Σπάρτα - Υπέροχη ενέργεια πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! (Vid)

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά θα… αλλάξει ξανά, αφού πρέπει να βάλει στην ομάδα τους Σαμάτα, Μεϊτέ και Αντόνιο, με τον Λουτσέσκου να καλείται να κάνει διαχείριση.

 

Ο Τσορμπατζόγλου σημείωσε ότι ο ΠΑΟΚ έχει «θέμα» μεοσοεπιθετικά, ψάχνει για δύο παίκτες ενώ η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να δηλώσει για την Ευρώπη πρέπει να κατατεθεί την Δευτέρα.

Σε ό,τι αφορά στην 11άδα του ματς με τον ΟΦΗ, επισήμανε ότι θα αλλάξει η μισή ομάδα των «ασπρόμαυρων», καθώς θα ξεκινήσουν Κεντζιόρα αντί Βιεϊρίνια και Μουργκ αντί Τάισον, ενώ βασικοί θα είναι και οι Μιχαηλίδης, Οζντόεφ και Ράφα Σοάρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στο Conference League: Πρεμιέρα στο κρύο του Ελσίνκι, πότε παίζει με Άιντραχτ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: