Ανατροπή με Ντεσπόντοφ – Κέρδισε τη "μάχη" και τον υπογράφει ο ΠΑΟΚ!


Ανατροπή με Ντεσπόντοφ – Κέρδισε τη “μάχη” και τον υπογράφει ο ΠΑΟΚ!


Διαφ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά έφτασε σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς και παίρνει τον Βούλγαρο εξτρέμ, ο οποίος φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στον Ολυμπιακό!

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα γίνει ο Κίριλ Ντεσπόντοφ, σε μία εξέλιξη που ανατρέπει τα ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών, που τον ήθελαν να μετακομίζει στον Ολυμπιακό!

Ο Δικέφαλος του Βορρά πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή φτάνοντας σε συμφωνία με τη Λουντογκόρετς για τον Βούλγαρο διεθνή, ο οποίος αναμένενεται να ταξιδέψει την Κυριακή (3/9) στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόκτηση του Ντεσπόντοφ θα κοστίσει στον ΠΑΟΚ περίπου 3.000.000 ευρώ, ενώ το ετήσιο συμβόλαιο του παίκτη θα φτάσει τα 1.300.000 ευρώ!

Ο 26χρονος άσος θεωρείται παίκτης ικανός να κάνει τη διαφορά και κουμπώνει άψογα στα “θέλω” του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναζητούσε έναν πρωτοκλασάτο εξτρέμ μετά την αποχώρηση του Νάρεϊ Ο Βούλγαρος προέρχεται από μία εντυπωσιακή σεζόν με 48 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, 19 γκολ και 22 ασίστ για λογαριασμό της Λουντογκόρετς.

  Κάνει πρόβλεψη για το Άρης- Ολυμπιακός παλαίμαχος -"Χωράνε Μορόν, Κουάισον"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Βόμβα” από Τουρκία – “Ο Σέρτζιο Ολιβέιρα πέταξε για Ελλάδα” – Σε ποια ομάδα τον… στέλνουν!

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: