"Καμπανάκι" από τον Γιώργο Τσακίρη: Η υποχρέωση με Βόλο – Ολυμπιακό και η κλήρωση βουνό!

Ο Γιώργος Τσακίρης εκτοξεύει ένα σημαντικό μήνυμα: Η αναμέτρηση Βόλος – Ολυμπιακός και η κλήρωση αποτελούν μια τεράστια πρόκληση!

Καμπανάκι από τον Γιώργο Τσακίρη: Η υποχρέωση με Βόλο – Ολυμπιακό και η κλήρωση βουνό!


Διαφ.

Ο Γιώργος Τσακίρης εστιάζει στο αποψινό ματς και σε αυτό που ακολουθεί με την ομάδα του Φαλήρου, ενώ γράφει για τους αντιπάλους της όλων στην Ευρώπη…

Νομίζω όλοι αντιλαμβάνονται πόσο σημαντικό είναι το ματς της ΑΕΚ στον Βόλο με τη τοπική ομάδα, όχι για το στόχο της διατήρησης της κυριαρχίας της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα στον βασικό εγχώριο τίτλο, αλλά για να σβήσει λίγο, έστω ένα κομμάτι, της εσωστρέφειας, η οποία πάντα κάνει την εμφάνισή της, έπειτα από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ήδη σε ακραίες περιπτώσεις, στη μειοψηφία κοινώς που εκφράζεται μέσα από τα social media και τα σχόλια σε κείμενα, έχει ξεφύγει η κατάσταση και ακούς – διαβάζεις πράγματα, τα οποία σε κάνουν να φρίξεις.

  Μεγάλοι μπελάδες για Μπεν Γεντέρ - "Προσπάθησες να αυνανιστείς μπροστά της"

Βέβαια η συντριπτική πλειονότητα, οι υπερβολικά πολλοί, το 90% μέσες – άκρες, είναι εκείνοι που καταλαβαίνουν, αναγνωρίζουν, υπογραμμίζουν κάποια από τα θέλω τους, αλλά στηρίζουν και χειροκροτούν την ομάδα. Διότι διαπιστώνουν την προσπάθεια, αντιλαμβάνονται πότε μια ήττα είναι αποτέλεσμα κάκιστης εικόνας, μη διάθεσης των πρωταγωνιστών και πάει γράφοντας. Ο κόσμος της ΑΕΚ χειροκρότησε τους νταμπλούχους στην γκέλα με την ομάδα των Σερρών, αποθέωσε τον Αλμέιδα και τους παίκτες του, στην ήττα που προκάλεσε αποκλεισμό από την Αντβέρπ!

Η συνέχεια ΕΔΩ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: