Πίστη από άνθρωπο που ξέρει τον Μεϊτέ – "Γιατί όχι τίτλο με τον ΠΑΟΚ;" – Ατάκα για Λουτσέσκου


Πίστη από άνθρωπο που ξέρει τον Μεϊτέ – “Γιατί όχι τίτλο με τον ΠΑΟΚ;” – Ατάκα για Λουτσέσκου


Διαφ.

Δηλώσεις έκανε ο ατζέντης του νέου παίκτη του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην απόφαση να γίνει κάτοικος Τούμπας, αλλά και στην πίστη του ότι μπορεί να κατακτήσει τίτλο με την ομάδα.

ΠΑΟΚ: Για τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Σουαλιό Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ μιλά αποκλειστικά στην «Μ»  και στο Metrosport.gr , ο Καμέλ Ζουαΐ, ατζέντης του θηριώδη 29χρονου μέσου που σήμερα είναι για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας.

Αρχικά, αναφέρεται στο χρονικό των επαφών με τον ΠΑΟΚ: «Η πρώτη επαφή έγινε τον Ιούνιο. Είχαμε δύο προτάσεις από την Ιταλία, αλλά ο Σου (σ.σ. Σουαλιό) δεν ήθελε να μείνει άλλο εκεί και μου ζήτησε να ψάξω να βρω κάτι άλλο, σε άλλη χώρα. Η πρώτη επαφή με τον ΠΑΟΚ έγινε τον Ιούνιο, ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Εκανε επαφή με εμάς και την Μπενφίκα και ανταλλάξαμε πολλές λεπτομέρειες. Ο προπονητής τον ήθελε. Είναι μία νέα πρόκληση για εμάς και έτσι είπαμε «γιατί όχι;». Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα, μία από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα. Ο Σουαλιό θέλει να κάνει μία πολύ καλή σεζόν εκεί και μετά να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, αν θα είμαστε ικανοποιημένοι να παραμείνουμε στην Ελλάδα».

Σχετικά με τον λόγο που επέλεξε τον ΠΑΟΚ, τονίζει: «Του άρεσε η χώρα, του άρεσε η Ελλάδα, έχει έρθει πολλές φορές εδώ. Έχει μιλήσει με κόσμο στην Ελλάδα για το ποδόσφαιρο, ξέρει τι είναι ο ΠΑΟΚ. Του αρέσει ο κόουτς, ο κόσμος εκεί, η πρώτη επαφή που είχαν ήταν πολύ καλή. Ξέρει ότι ο κόσμος είναι πολύ κοντά στην ομάδα, την αγαπά. Όλοι είναι πολύ καλοί μαζί του, χαρούμενοι που ήρθε να παίξει στον ΠΑΟΚ και θέλει να αποδώσει πολύ καλά».

Προσθέτει ακόμη, σε ό,τι έχει να κάνει με τις πρώτες εντυπώσεις του Μεϊτέ από τον ΠΑΟΚ: «Οι πρώτες εντυπώσεις από την ομάδα, από τον κόουτς είναι πολύ καλές. Υπάρχουν πολύ αξιόλογοι παίκτες στην ομάδα, δουλεύουν σοβαρά. Ο Μεϊτέ θέλει να παίξει καλά στον ΠΑΟΚ, να γίνει ένας από τους καλύτερους παίκτες. Και γιατί όχι να κατακτήσει το Πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ και άλλους τίτλους. Είναι πολύ χαρούμενος, γιατί βλέπει ποιότητα στην ομάδα. Όλα είναι τέλεια για αρχή και διψά να τα πάει καλά».

Όσο για το τι περιμένει από εκείνον ο Λουτσέσκου, τονίζει: «Σήμερα η ομάδα έχει πολλούς νέους παίκτες. Αυτό που αρέσει στον κόουτς είναι ότι ο Μεϊτέ έχει εμπειρία, θα βοηθήσει το νεανικό σύνολο. Έχει πολύ καλά σωματικά προσόντα και τεχνική και αυτό αρέσει στον προπονητή και μπορεί να παίξει σε δύο θέσεις. Και ως μποξ του μποξ μέσος και ως εξάρι. Θα βοηθήσει σίγουρα την ομάδα», ανέφερε ο  Καμέλ Ζουαΐ.

  Εξελίξεις με Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ - Το νέο συμβόλαιο που θα πάρει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός πριν τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής – Τέλος ο Ιτούδης – Σπανούλης και κορυφαίος κόουτς για τον πάγκο!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: