Ανακατεύει την… τράπουλα ο Λουτσέσκου με Λαμία – Πάει για πέντε αλλαγές στην 11αδα του ΠΑΟΚ


Ανακατεύει την… τράπουλα ο Λουτσέσκου με Λαμία – Πάει για πέντε αλλαγές στην 11αδα του ΠΑΟΚ


Διαφ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε την διάθεση να κάνει ροτέισιον αποφεύγοντας τους πολύ καταπονημένους παίκτες, ακόμη και με την επιλογή της αποστολής. 

ΠΑΟΚ: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε την διάθεση να κάνει ροτέισιον αποφεύγοντας τους πολύ καταπονημένους παίκτες, ακόμη και με την επιλογή της αποστολής. Αφησε εκτός τον Τάισον για λόγους διαχείρισης, ενώ στην Θεσσαλονίκη έμειναν ακόμη οι Σάστρε, Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Αντρέ Ρικάρντο, Γιαξής, Μάρκος Αντόνιο και φυσικά και ο τραυματίας Φιλίπε Σοάρες.

Ομως το ροτέσιον θα αγγίζει και την ενδεκάδα όπως φάνηκε και από τις δοκιμές χθες. Κοτάρσκι, Εκόνγκ, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Αντρίγια και Μπράντον θα είναι και πάλι βασικοί, όμως για τις άλλες πέντε θέσεις, σε σχέση με το ματς της Πέμπτης, θα υπάρχουν αλλαγές. 

Ο Κεντζιόρα θα είναι δεξιά και ο Ράφα Σοάρες αριστερά, αφήνοντας Βιεϊρίνια και Μπάμπα αντίστοιχα, στον πάγκο εκεί που μάλλον θα βρίσκεται και ο Τσιγγάρας, αλλά και ο Κουλιεράκης, καθώς χθες ο προπονητής του ΠΑΟΚ έδειξε διάθεση να βάλει βασικό τον Μιχαηλίδη. Θέση στο αρχικά σχήμα, θα έχουν κατά συνέπεια, και οι Οζντόεφ και Μουργκ.

  Αυτό το ζητούμενο του Αλόνσο με Σέρρες - Τι ισχύει με Ουναΐ

Βέβαια, το μεγάλο θέμα είναι τι θα γίνει σε περίπτωση που ο ΠΑΟΚ χρειαστεί να πάρει βοήθεια από την μεσοεπιθετική γραμμή του. Εχει μόνο τον Βρακά καθαρόαιμο μεσοεπιθετικό και ενδεχομένως χρειαστεί να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους επιθετικούς στα άκρα.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Οργιάζει” στο Mundobasket, τον θέλει ο Αταμάν – Απογειώνει το πλάνο του ΠΑΟ – “Εμπόδια” για Κορκμάζ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: