Ικανοποιημένος από το διπλό στα Γιάννενα ο Γιοβάνοβιτς – Ατάκα για τους τραυματίες και τους νέους παίκτες


Ικανοποιημένος από το διπλό στα Γιάννενα ο Γιοβάνοβιτς – Ατάκα για τους τραυματίες και τους νέους παίκτες


Διαφ.

Ο Παναθηναϊκός πήρε σημαντική νίκη κόντρα στα Γιάννενα, με τον Σέρβο τεχνικό να μιλάει στις δηλώσεις του για τους τραυματισμούς, αλλά και την ενσωμάτωση των νέων παικτών στην ομάδα.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Για τους πολλούς τραυματισμούς του Παναθηναϊκού, αλλά και για την ενσωμάτωση των νέων παικτών και την μεγάλη σημασία την νίκης των Πρασίνων κόντρα στον ΠΑΣ μίλησε ο Σέρβος τεχνικός κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του στη NOVA.

«Είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών, σπάνια γίνεται αλλά γίνεται. Δεν είναι ευχάριστά αλλά θα ζήσουμε με αυτά. Γενικώς νομίζω ήταν τεράστια σημασία να κερδίσουμε. Πάντα είναι δύσκολα τα ματς εδώ. Ερχόμαστε από μία σειρά απαιτητικών παιχνιδιών. Πολυ σημαντική νίκη ανεξαρτήτως του παιχνιδιού που κάναμε. 

Προσπαθήσαμε να βρούμε λύσεις για να είμαστε πιο δημιουργικοί. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, πήραμε και ρίσκα. Στο τέλος είναι όλα καλά. Έμεινα ικανοποιημένος από τους νέους παίκτες αλλά θα χρειαστούν παιχνίδια για να έχουν καλύτερο ρυθμό», είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

  Φοβερό! Δέχθηκε γκολ από τη σέντρα η Γαλατασαράι (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φορτούνης για… 30 γκολ, έβαλε τις φωνές σε Μασούρα – Βρήκε Τσιμίκα, Ομάρ – Καμπανάκι σε Μαρτίνεθ για ΑΕΚ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: