Εξωπραγματική πρόταση Ολυμπιακού για Καράνσα – ΣΟΚ από την απάντηση των Αμερικανών – Κλείνει άλλος!

Ο Ολυμπιακός προσφέρει μια εξαιρετική πρόταση για τον Καράνσα – Αναστατώνεται από την απάντηση των Αμερικανών – Έρχεται ένας άλλος παίκτης!

Εξωπραγματική πρόταση Ολυμπιακού για Καράνσα – ΣΟΚ από την απάντηση των Αμερικανών – Κλείνει άλλος!


Διαφ.

Στο Λιμάνι κυνηγούν το κόλπο γκρόσο με τον Αργεντινό επιθετικό και κατάθεσαν νέα μεγάλη πρόταση για να τον φέρουν στην Ελλάδα.
 

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του επιθετικού στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να κάνουν νέα πρόταση στην Φιλαδέλφεια Γιούνιον για να αποκτήσουν τον Χούλιαν Καράνσα, ωστόσο παρότι έδωσαν πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ, η απάντηση ήταν πάλι αρνητική.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 νέες πληροφορίες για τον 23χρονο Αργεντινό φορ, που λένε ότι ο Ολυμπιακός ανέβηκε την Κυριακή (3/9) πάνω από τα 6 εκατ. ευρώ, προκειμένου να κλείσει τη μεταγραφή, οι Αμερικανοί της Φιλαδέλφεια Γιούνιον, ωστόσο, αρνήθηκαν την ερυθρόλευκη πρόταση.

Όπως είπε, λοιπόν, ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών, υπό αυτές τις εξελίξεις θεωρείται σχεδόν απίθανο να γίνει αυτή η μεταγραφή και ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει μέσα στην ημέρα να κλείσει σέντερ φορ για να τον δηλώσει στην ευρωπαϊκή λίστα απόψε, Δευτέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα δείχνουν πλέον πως ο… εκλεκτός είναι ο Γιόβετιτς!

Ο Μαυροβούνιος (διεθνής 68 φορές με 31 γκολ) έμεινε ελεύθερος από τη Χέρτα, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Φιορεντίνα, Ίντερ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Μονακό, πριν μετακομίσει στη Γερμανία για λογαριασμό της Χέρτα Βερολίνου, από την οποία και έμεινε ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι.

  Παλαίμαχος ΠΑΟ: “Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα” - Ατάκα για Ιωαννίδη

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταμεσονύκτια… βόμβα – Ομάδα έκπληξη θέλει τον Χουάνγκ – Με τόσα τον πουλάει ο Ολυμπιακός


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: