Τσορμπατζόγλου: "Θα τον προσγειώσει η σφαλιάρα στην Κρήτη – Θα δούμε τον… νέο ΠΑΟΚ από Πέμπτη"


Τσορμπατζόγλου: “Θα τον προσγειώσει η σφαλιάρα στην Κρήτη – Θα δούμε τον… νέο ΠΑΟΚ από Πέμπτη”


Διαφ.

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός ρίσκαρε παραπάνω και… έχασε από τον ΟΦΗ, ενώ σημείωσε πως, με την ενσωμάτωση των μεταγραφών, θα αλλάξει το πρόσωπο του πλέον.

Μια… φυσιολογική, βάσει των συνθηκών που είχαν διαμορφωθεί, ήττα -η οποία ωστόσο δεν τον πληγώνει ανεπανόρθωτα- γνώρισε ο ΠΑΟΚ στην Κρήτη χθες, όπως σχολίασε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Ήταν κακός ο ΠΑΟΚ κι έχασε, δεν έκανε την μεγάλη φάση. Παρατάχθηκε μόνο με τρεις μεσοεπιθετικούς, προφανώς εκείνοι ξέρουν αν μπορούσε ή όχι ο Τάισον. Μέσα σε όλα το χειρότερο παιχνίδι του Κωνσταντέλια μέσα στην διετία, επεδίωξε συνεχώς το δύσκολο. Ο Μεϊτέ όταν μπήκε, έδειξε να είναι ξένο σώμα, θέλει δουλειά το να βάζει κάποιον Σεπτέμβρη μήνα. Έπαιξε με δύο επιθετικούς, εκεί που ρίσκαρε έχασε και το ματς, ενώ πήρε παραπάνω ρίσκο από ότι έπρεπε στο τέλος και το πλήρωσε. Πάλι καλά που έχασε ένα ματς το οποίο δεν ήταν τελικός, για να έχει ακόμα μεγαλύτερη ζημιά. Θα τους προσγειώσει αυτή η σφαλιάρα», ανέφερε αρχικά.

  Μάκης Αγγελόπουλος για την ονοματοδοσία γηπέδου - "Ήταν πολλά τα έξοδα"
 

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η ιδιοκτησία του Δικέφαλου του Βορρά κατάφερε να πάρει στον Λουτσέσκου τις καλύτερες δυνατές λύσεις σε κάθε θέση και όχι μέτριου επιπέδου παίκτες, κλείνοντας εντυπωσιακά τη μεταγραφική περίοδο.

Ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι, από Πέμπτη, θα γίνει μια καινούργια προσπάθεια, με πολλά φρέσκα πρόσωπα, έναν «νέο ΠΑΟΚ», ο οποίος θα έχει για πλεονέκτημα έναντι των άλλων «μεγάλων» τα πιο εύκολα παιχνίδια στην Ευρώπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρος Βαρούχας για πέναλτι ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΣ στο 91’ – Τι είπε για την κόκκινη στον Μάνταλο (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: